ΕΝΦΙΑ: Έως τις 14 Ιουνίου οι νέες αντικειμενικές και οι διορθώσεις

Tο αργότερο έως τις 14 Ιουνίου θα έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση με τις νέες αντικειμενικές τιμές ζώνης των ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Παράλληλα, θα έχουν γίνει και οι όποιες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ, εφόσον χρειασθεί, προκειμένου να διασφαλισθεί ο ετήσιος στόχος είσπραξης εσόδων από την κατηγορία αυτή.

Στο υπουργείο Οικονομικών κινούνται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο στόχος της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

Οι νέες αντικειμενικές είναι άλλωστε προαπαιτούμενο της τέταρτης αξιολόγησης και αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο των συζητήσεων με τους δανειστές στη νέα φάση των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν από σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αξιολόγηση υποψήφιων προϊστάμενων σε Δημόσιο

Aπέκτησε και βαθμολογική… φυσιογνωμία η δομημένη συνέντευξη στο νέο σύστημα επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο. Μετά τη θεσμοθέτηση της συνέντευξης ως βασικού κριτηρίου για τους γενικούς διευθυντές, τους διευθυντές και τους τμηματάρχες, καταγράφεται πλέον αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο θα αξιολογούνται οι υποψήφιοι. Καθορίστηκαν οι διαδικασίες με τις οποίες το[…]

Περισσότερα »

N.Φίλης: 20.000 διορισμοί εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας

Τον διορισμό 20.000 εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας, αρχής γενομένης από το 2017, προαναγγέλλει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Το Χωνί. «Αυτό δεν έγινε φέτος, γιατί καθυστέρησε η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους θεσμούς. Από το 2017 θα υπάρξουν προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών», τονίζει ο υπουργός. Για τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *