ΕΝΦΙΑ: Έως τις 14 Ιουνίου οι νέες αντικειμενικές και οι διορθώσεις

Tο αργότερο έως τις 14 Ιουνίου θα έχει υπογραφεί η υπουργική απόφαση με τις νέες αντικειμενικές τιμές ζώνης των ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Παράλληλα, θα έχουν γίνει και οι όποιες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ, εφόσον χρειασθεί, προκειμένου να διασφαλισθεί ο ετήσιος στόχος είσπραξης εσόδων από την κατηγορία αυτή.

Στο υπουργείο Οικονομικών κινούνται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να ολοκληρωθεί εγκαίρως ο στόχος της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων.

Οι νέες αντικειμενικές είναι άλλωστε προαπαιτούμενο της τέταρτης αξιολόγησης και αναμένεται να αποτελέσουν αντικείμενο των συζητήσεων με τους δανειστές στη νέα φάση των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν από σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mικροεπεισόδια από “οξύθυμους” σε Εκλογικά Τμήματα

Από την εκλογική διαδικασία δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια. Επίθεση σε βάρος του από δέκα άτομα κατήγγειλε υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ από το 5ο ΕΠΑΛ στην Πετρούπολη. Επίθεση δέχθηκε εκλογικός αντιπρόσωπος της ΧΑ και στην Καλλίπολη, στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους στο Ασκληπιείο Βούλας.[…]

Περισσότερα »

Παρούσα η HELMEPA -για 17η συνεχή φορά- στα Ποσειδώνια

Η HELMEPA συμμετείχε για 17η συνεχή φορά με περίπτερο, που ευγενικά διέθεσαν οι διοργανωτές, Posidonia Exhibitions S.A. στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2016. Τα Ποσειδώνια άνοιξαν με ιστιοπλοϊκό αγώνα στο Φαληρικό Όρμο την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Η HELMEPA πήρε μέρος για ακόμη μια φορά με το S/YARMENISTIS, που ευγενικά διέθεσε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *