Ενημερώσεις από την Ε.Π.Σ. Πειραιά

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ενημερώνει:
1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – άναμμα-ρίψη κροτίδων –  καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ» που έγινε στις 23.11.2019 στο γήπεδο  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 και  15 παρ.2-3  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ που διπλασιάζεται σε 140€ λόγω υποτροπής στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ– αντιαθλητική , βάναυση συμπεριφορά – δυσφήμηση αθλήματος:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (άρθρο 15 παρ. 6 α-δ  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΝΙΚΑΙΑΣ– αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2-3 και 15 παρ.2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ που διπλασιάζεται σε 200€ λόγω υποτροπής στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Κ16)  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Κ16 «ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ» που έγινε στις 23.11.2019 στο γήπεδο  ΣΕΦ– αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

Επιβάλλει χρηματική ποινή 30 ευρώ στο σωματείο ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Κ16)  (άρθρο 15 παρ. 6 α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινητοποίηση στον Εθνικό ενόψει Κερατσινίου

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Εθνικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΠΟ Κερατσινίου (15:00, γήπεδο Σχιστού), ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Εθνικού για το 2017.        Όπως είναι λογικό, η κρισιμότητα της αναμέτρησης έχει φέρει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων των[…]

Περισσότερα »

Ολυμπιακός – ΑΕΚ live στο «Κανάλι 1 90,4 fm»

Από τα πιο κλασικά ζευγάρια των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα (18.00, radio live Κανάλι 1) αντιμέτωπες στα πλέι οφ για 9η φορά και μάλιστα οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν σε όλες τις φάσεις, προημιτελικά, ημιτελικά, μικρούς και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *