Ενημερώσεις από την Ε.Π.Σ. Πειραιά

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ενημερώνει:
1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – άναμμα-ρίψη κροτίδων –  καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ» που έγινε στις 23.11.2019 στο γήπεδο  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 και  15 παρ.2-3  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ που διπλασιάζεται σε 140€ λόγω υποτροπής στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ– αντιαθλητική , βάναυση συμπεριφορά – δυσφήμηση αθλήματος:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (άρθρο 15 παρ. 6 α-δ  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ» που έγινε στις 24.11.2019 στο γήπεδο  ΝΙΚΑΙΑΣ– αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2-3 και 15 παρ.2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ που διπλασιάζεται σε 200€ λόγω υποτροπής στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Κ16)  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα Κ16 «ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ» που έγινε στις 23.11.2019 στο γήπεδο  ΣΕΦ– αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

Επιβάλλει χρηματική ποινή 30 ευρώ στο σωματείο ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Κ16)  (άρθρο 15 παρ. 6 α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η γη πολύ μικρή για να σε αφήσω….»

Κάθε χρόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «γράφουν» χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Μπορεί εντός των συνόρων να υπάρχει απαγόρευση …μετακινήσεων όμως στις διεθνείς διοργανώσεις οι φίλοι των Πειραιωτών είναι εκεί, δίπλα στον Θρύλο σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Ομως, αυτό που[…]

Περισσότερα »

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο Τιοτέ άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Σεϊκ Τιοτέ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Beijing Enterprises αφήνοντας σε ηλικία 31 ετών την τελευταία του πνοή. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά ήταν πολύ αργά και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *