Ενισχύθηκε το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας

Για ενίσχυση του προσωπικού στο γενικό κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, έκανε λόγο στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με τον Νίκο Παρασκευά και την Κωνσταντίνα Πετούση ο αναπληρωτής διοικητής Τάσος Μυτόγλου, κληθείς να σχολιάσει την κάλυψη των νοσοκομείων σε υγειονομικό προσωπικό στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, μίλησε για 100 άτομα τα οποία προστέθηκαν στο δυναμικό του νοσοκομείου της Νίκαιας, κυρίως σε θέσεις νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι αν και προέρχονται σε πολλές περιπτώσεις από άλλα νοσοκομεία τμήματα, εκπαιδεύονται αναλόγως γα να μπορούν να παρέχουν τις δέουσες υπηρεσίες.

Αναφορικά με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ο κ. Μυτόγλου σημείωσε ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν 8 κρεβάτια ΜΕΘ και 4 αυξημένης φροντίδας, τα οποία θα γίνουν 26 συνολικά έως το τέλος του Σεπτεμβρίου μετά την σχετική χορηγία που εξασφάλισε το νοσοκομείο από επιχειρηματίες, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

 

Οι δηλώσεις του κ. Τάσου Μήτογλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμβολιασμοί: Ανοίγει το απόγευμα η πλατφόρμα των ραντεβού για άτομα 80-84 ετών

Ανοίγει σήμερα, Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για την ηλικιακή ομάδα 80 έως 84 ετών. Μέχρι χθες Πέμπτη είχαν εμβολιαστεί 32.701 πολίτες άνω των 85 ετών, 81.000 υγειονομικοί και περισσότεροι από 7.000 στους οίκους ευγηρίας. Την Πέμπτη έγιναν 13.318 εμβολιασμοί, προχθες 15.290 εμβολιασμοί που είναι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *