Ένωση Κεντρώων: H χώρα χρειάζεται ενότητα και όχι διχασμό

«Η εμμονή της κυβέρνησης στην τακτική ότι μόνη της θα τα καταφέρει, πολώνει το ήδη τεταμένο πολιτικό κλίμα και μαζί με το μόνιμο αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές, καθιστούν τη χώρα εντελώς αφιλόξενη για επενδύσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, επαναλαμβάνοντας το αίτημά της για εθνική συνεννόηση και σχηματισμό μεγάλης κυβέρνησης.
«Όσοι δεν το καταλαβαίνουν ναρκοθετούν την ομαλότητα», προσθέτει η Ένωση Κεντρώων και υπογραμμίζει ότι «από το 2009 η χώρα σύρεται στην καταστροφή γιατί οι μισοί στη Βουλή, λένε προδότες τους άλλους μισούς».
«Ο λαός αξιώνει ενότητα για να λυθούν τα προβλήματα του. Όποιες δυνάμεις χειροκροτούν τους δήθεν μονομάχους, είναι οι ίδιες που επί 50 χρόνια σιγοντάρουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην πτώχευση. Οι πολίτες θα κρίνουν πιο κόμμα λειτουργεί υπεύθυνα και ποιοι κοιτάζουν την καρέκλα τους και μόνο», καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.
naftemporiki.gr

Γεωργιάδης Γιώργος

Γεωργιάδης Γιώργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Καλλιάνος: ΝΑΤΟ και FRONTEX να είναι άγρυπνοι φρουροί

Σε Δήλωση του ο Ε. Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γ. Καλλιάνος σχετικά με τη συμφωνία Ε.Ε. -Τουρκίας για το προσφυγικό μεταξύ άλλων τόνισε: « Εάν τελικώς η Τουρκία δεν τηρήσει τους όρους της συμφωνίας με την Ευρώπη, πρέπει άμεσα να υπάρξει διακομματική συνεννόηση ώστε να ασκηθεί πίεση από την Ε.Ε. και[…]

Περισσότερα »

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τι Ευρώπη θέλει

Επικίνδυνη θέση θεωρεί η Φώφη Γεννηματά την άποψη του πρωθυπουργού σε άρθρο του στην εφημερίδα των Συντακτών, όπου τάσσεται υπέρ της «Ευρώπης των πολλαπλών επιλογών». Η κ. Γεννηματά δήλωσε ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλαπλές επιλογές παρά μόνο μία: αυτή της βαθύτερης ενοποίησης για μια καλύτερη Ευρώπη της δημοκρατίας,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *