Ένωση Κεντρώων: Το να μοιράζεις λεφτά με αιμορραγούντα όλα τα μέτωπα συνιστά γελειότητα

Με σκληρή γλώσσα απαντά η Ένωση Κεντρώων στις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού που κάνει λόγο για έλλειψη σοβαρότητας και κινήσεις προεκλογικού χαρακτήρα:

“Η κυβέρνηση έπρεπε να ενδιαφερθεί πρώτιστα να ολοκληρωθεί η 2η αξιολόγηση και όχι να επιδίδεται σε κινήσεις προεκλογικού χαρακτήρα μοιράζοντας ψύχουλα και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου” επισημαίνει στην ανακοινωσή της η Ένωση Κεντρώων. Η Ε.Κ δηλώνει ότι ” με χαμένο το τρένο στις επενδύσεις, με τράπεζες ουσιαστικά κλειστές και με τη νεολαία μας να αναχωρεί στο εξωτερικό σοβαρότητα στη χώρα δεν υπάρχει” και υπογραμμίζει προς την κυβέρνηση ότι ” το να μοιράζεις λεφτά με αιμορραγούντα όλα τα μέτωπα συνιστά γελειότητα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δούρου: «Οι πολίτες θα κάνουν τις εθνικές εκλογές άμεσες και επιβεβλημένες»

Βέβαιη ότι το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών θα καταστήσει «άμεσες και επιβεβλημένες» τις εθνικές εκλογές εμφανίζεται η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική κ. Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στην «Κ». Η κ. Δούρου καλεί τους πολίτες στη διαμόρφωση ενός ισχυρού κοινωνικού μετώπου του συνδυασμού της «Δύναμη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *