ΕΟΠΥΥ: Στη διάθεση των πληγέντων η Περιφερειακή Διεύθυνση Ελευσίνας

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση (ΠΕΔΙ) Ελευσίνας, αρμόδια για την εξυπηρέτηση στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής, λειτουργεί κανονικά, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι πολίτες και οι πάροχοι Υγείας που υπάγονται στην ΠΕΔΙ Ελευσίνας και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητας του Οργανισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 5565502-3.

Η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει επίσης ότι για τους πληγέντες δικαιούχους πολίτες και παρόχους Υγείας της περιοχής, θα υπάρξει μέριμνα για την διευκόλυνση και την κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαψεύδει το Υπ. Υγείας δημοσίευμα για τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας

Το γραφείο Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου» στο φύλλο της 19ης Απριλίου αναφορικά με τις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας. Συγκεκριμένα τονίζει: “Δείγματα σύγχυσης στη στήλη «Δήγματα γραφής» της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», τόσο ως προς την ουσία του θέματος[…]

Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Από τις 3 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις

Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Απριλίου η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2017 το οποίο θα υλοποιηθεί από την 15η Ιουνίου έως την: α) 3η Σεπτεμβρίου 2017 για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και β) 10η Σεπτεμβρίου 2017[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *