ΕΟΠΥΥ: Στη διάθεση των πληγέντων η Περιφερειακή Διεύθυνση Ελευσίνας

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση (ΠΕΔΙ) Ελευσίνας, αρμόδια για την εξυπηρέτηση στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής, λειτουργεί κανονικά, διευκολύνοντας έτσι τους πολίτες στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Οι πολίτες και οι πάροχοι Υγείας που υπάγονται στην ΠΕΔΙ Ελευσίνας και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητας του Οργανισμού, μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 5565502-3.

Η διοίκηση του Οργανισμού αναφέρει επίσης ότι για τους πληγέντες δικαιούχους πολίτες και παρόχους Υγείας της περιοχής, θα υπάρξει μέριμνα για την διευκόλυνση και την κατά προτεραιότητα διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχιστό: Συγκεντρώσεις για το Hot spot των προσφύγων

Δυο ξεχωριστές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σήμερα, Δευτέρα στο Σχιστό με αφορμή το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που πρόκειται να δημιουργηθεί στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό Περάματος. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 11:00 (Γρ. Λαμπράκη και Σχιστού) και τη διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη[…]

Περισσότερα »

Η Ειδομένη επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς

Tης Άννας Βακόντιου… Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης, η οποία και ολοκληρώθηκε μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Η κοινότητα φαίνεται να επανέρχεται σταδιακά στους κανονικούς της ρυθμούς , ενώ  οι κάτοικοι της περιοχής αισθάνονται ανακουφισμένοι, όπως μας ενημερώνει η πρόεδρος της Κοινότητας της Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *