Εως τις 30 Μαρτίου παρέα οι Γονίδης και Μακρόπουλος

Όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία επί σκηνής των δύο μεγάλων ερμηνευτών στο Frangelico, αμέσως χαρακτηρίστηκε η μουσική συνάντηση της χρονιάς.  Έξι  ολόκληρους μήνες μετά γίνεται λόγος για τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις των Σταμάτη Γονίδη και Νίκου Μακρόπουλου. 
Ξεκίνησαν πρώτοι και κλείνουν τελευταίοι τον φετινό χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα, με τριήμερες εβδομαδιαίες εμφανίσεις και πολυάριθμες sold out βραδιές στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής.
Το γεμάτο επιτυχίες πρόγραμμα στο Frangelico με τους Σταμάτη Γονίδη και Νίκο Μακρόπουλο συνεχίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 30 Μαρτίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το στρες εξαντλεί την “άμυνά” του οργανισμού μας

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Όταν υποφέρουμε από παρατεταμένο στρες, οι επιπτώσεις στην συνολική μας υγεία μπορεί να είναι σφοδρές. Κι αυτό, γιατί το νευρικό μας σύστημα μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος , με αποτέλεσμα την μείωση της άμυνας του οργανισμού μας. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, ορισμένες παρατεταμένες[…]

Περισσότερα »

Τι σας επιφυλάσσει η ζωή σας… επαγγελματικά και συναισθηματικά (Μέρος 1)

Γράφει η Μαΐρα… Ο Αριθμός Πορείας Ζωής περιγράφει το σκοπό στη ζωή σας, σας δείχνει προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε.  Αποκαλύπτει τις ευκαιρίες για επιτυχία, το στόχο που επιδιώκετε σ’ αυτή τη ζωή και τον τρόπο που πρέπει να αναπτύξετε για να τα εκπληρώσετε. Γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο όπως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *