Επαφές Γιάννη Μώραλη για την κρουαζιέρα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης είχε σήμερα Τρίτη, συνάντηση στο γραφείο του στο δημαρχείο, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας Θεόδωρο Κόντε και τον Γενικό Διευθυντή  της Ένωσης Αντώνη Καλούδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για την κρουαζιέρα, για τη λειτουργία του λιμανιού και για το νέο master plan του ΟΛΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μετά το πέρας της  συνάντησης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία τα τελευταία 5 χρόνια η οποία συνεχίζεται και τη νέα δημοτική περίοδο. Σήμερα συζητήσαμε για την κρουαζιέρα, για το νέο master plan του ΟΛΠ,  για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο λιμάνι.

Έχουμε κοινή αφετηρία, ωστόσο επειδή εκπροσωπώ την πόλη μας και στην ΕΣΑΛ, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του Ο.Λ.Π., μου θέτουν ζητήματα που αφορούν την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων  Ναυτιλίας, ώστε να τα υποστηρίξω από την πλευρά μου.

Θα συνεχίσουμε να έχουμε καλή συνεργασία, όπως με όλους τους φορείς της πόλης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξετάσεεις για τον ιό HIV και για τις Ηπατίτιδες B & C στον Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης,  ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των δημοτών για το αγαθό της υγείας,  υποδέχεται την Κινητή Μονάδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης  «PRAKSIS», για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων. Πιο συγκεκριμένα, όσοι δημότες επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα ανώδυνων, ανώνυμων και εμπιστευτικών εξετάσεων για τον ιό HIV[…]

Περισσότερα »

Το Κολυμβητήριο του Πειραιά όπως δεν το έχετε… ξαναδεί (video)

Το Κολυμβητήριο του Πειραιά όπως δεν το έχετε… ξαναδεί και θα θέλατε να το δείτε!!! Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος Latest posts by Θοδωρής Ασβεστόπουλος (see all) Δ. Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2019 – 10 Δεκεμβρίου 2019 Μεταναστευτικό: Γερμανική ενίσχυση 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα – 10 Δεκεμβρίου 2019 Βαρβιτσιώτης:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *