Έπιασε “ταβάνι…” και έκλεισε η πλατφόρμα για τα κορωνοδάνεια!

Έκλεισε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για την δανειοδότηση των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τον κορωνοιο.

‘Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με τον Νίκο Παρασκευά και την Κωνσταντίνα Πετούση, ο ειδικός αναλυτής και φοροτεχνικός Γιάννης Αργυρός, η πλατφόρμα έκλεισε διότι το διαθέσιμο ποσόν που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση ήταν 1,5 δισ. ευρώ ενώ οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί ξεπέρασαν τα 4 δισ.

Κατά συνέπεια δεν υπήρχαν διαθέσιμα χρήματα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα, με συνέπεια το κλείσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Από κει και πέρα για να ξανανοίξει η πλατφόρμα θα πρέπει να υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση που φυσικά θα προβλέπει εκ νέου χρηματοδότηση για τις εν λόγω περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρύφων Αλεξιάδης: Ανατροπές στους φόρους

Ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης ακινήτων, παρεμβάσεις στον ΦΠΑ για τις οικοδομές, σύνδεση των τελών κυκλοφορίας με τη χρήση Ι.Χ., αλλαγές στο φόρο ακινήτων και στοχευμένους ελέγχους σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής προαναγγέλλει ο Τρύφων Αλεξιάδης.Μιλώντας στην Ημερησία του Σαββάτου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν αδήλωτα εισοδήματα, ότι[…]

Περισσότερα »

Κύπρος: Tεράστιο κοίτασμα αερίου – Η αντίδραση της Τουρκίας

Την ανακάλυψη ενός “τεράστιου” κοιτάσματος φυσικού αερίου στο “οικόπεδο 10” της κυπριακής ΑΟΖ πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες η Exxon Mobil, σύμφωνα με πληροφορίες. Η αμερικανική εταιρεία Exxon Mobil αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα ότι ανακάλυψε “τεράστιο” κοίτασμα στο “οικόπεδο 10” της Αποκλειστικής Οιικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *