Επιμένει για τα Λιπάσματα ο Θεόδωρος Δρίτσας

Με νεότερη ανακοίνωση του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά Θεόδωρος Δρίτσας τοποθετείται στα όσα αναφέραμε στην απάντηση που είχε κάνει για το δημοσιεύμα μας επί των δηλώσεων του στην σύσκεψη για το τέταρτο πόρισμα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” σχετικά με τις δυσάρεστες οσμές στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας.

Η νέα ανακοίνωση του κ. Δρίτσα έχει ως εξής:

«Με νέο δημοσίευμά του ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Παρασκευάς, επιβεβαιώνει ότι το ρεπορτάζ του ήταν αβάσιμο και κατασκευασμένο. Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα εκ των υστέρων, δεν ήταν καν παρών στη συγκεκριμένη σύσκεψη που συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα. Αντωνάκου. Ποιες είναι άραγε οι πηγές του;

Λυπάμαι ειλικρινά, γιατί το «Κανάλι Ένα» το έχω αγαπήσει, πριν συνδεθεί με αυτό ο κ. Παρασκευάς και φυσικά δεν προτίθεμαι να τον ακολουθήσω στις επιλογές του και στην πρακτική του. Ας συνεχίσει το αντι-ΣΥΡΙΖΑ έργο του. Οι δημότες, οι ακροατές και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Καναλιού Ένα, νουν έχουν και κρίνουν».

Η δική μας θέση

Κατ΄αρχάς θα ήθελα να μας πει ο κ. Δρίτσας ποιος επιβεβαιώνει ότι το ρεπορτάζ που κάναμε ήταν αβάσιμο και κατασκευασμένο.

Γιατί εγώ σίγουρα δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Και δεν είχα λόγο να το κάνω γιατί αυτό που έγραψα ήταν η αλήθεια την οποία παραδέχτηκε ο κ. Δρίτσας και την είπε στον “αέρα” και η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου μιλώντας στο Κανάλι Ένα.

Προφανώς κάποια άλλη απάντηση διάβασε ο κ. Δρίτσας, πάντως όχι την δική μου. Γιατί αν διάβασε την δική μου απάντηση και λέει αυτά που λέει θα πρέπει να το ψάξει.

Επιπλέον που άκουσε ότι εγώ ήμουν παρών στην σύσκεψη; Ούτε ισχυρίστηκα, ούτε έγραψα κάτι τέτοιο! Είχα όμως απεσταλμένο και φυσικά έκανα ρεπορτάζ ρωτώντας τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες.

Όσον αφορά τις πηγές μου, δεν πρόκειται να τις αποκαλύψω και δεν πρέπει να τις αποκαλύψω. Ρουφιάνους ας ψάξει να βρει αλλού ο κ. Δρίτσας και πάντως όχι σε εμάς.

Κι αν την αλήθεια την θεωρεί “αντι-ΣΥΡΙΖΑ πολιτική”, εμείς θα συνεχίσουμε να την λέμε γιατί πιστεύουμε ότι η αλήθεια δεν έχει χρώμα.

 

Νίκος Παρασκευάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο δρόμο για το Let’s do it Greece Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην περιβαλλοντική εκστρατεία «Let’s do it Greece», με σύνθημα «Καθαρίζουμε τα βράχια της Πειραϊκής, σώζουμε τα καΐκια», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *