Επεισόδια έξω από το Εφετείο μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Ηριάννα

Ένταση με μία ομάδα αλληλέγγυων, η οποία «κατέλαβε» ένα κομμμάτι της καθόδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επικράτησε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα στο Εφετείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάνας.

Λίγη ώρα μετά την έκδοση της απορριπτικής απόφασης, ένα γκρουπ βγήκε στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας και άναψε φωτιά σε έναν κάδο απορριμάτων, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες παρακολουθούν από απόσταση τη δράση των ομάδων που διαμαρτύρονται.

Η ένταση κράτησε για διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μισής ώρας και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν και η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγεται κανονικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες οι αντιεξουσιαστές έχουν καλέσει σε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι το βράδυ στις 21:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέατρο Δάσους: Παράταση για το πρόγραμμα act4Greece μέχρι 31 Μαΐου

Μέχρι 31 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια που καταβάλει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τη συντήρηση του Θεάτρου Δάσους και τη λειτουργία επισκέψιμου φροντιστηρίου μέσω του προγράμματος act4Greeceπου αποτελεί μια πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας. Η ανταπόκριση και η ευαισθησία του κοινού δημιούργησε την[…]

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη στην περιοχή της Ιωνίας

Ποιμαντική επίσκεψη στην περιοχή της Σμύρνης και γενικότερα στην περιοχή της Ιωνίας, πραγματοποιείται από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο από τo ερχόμενο Σαββάτο 7 ως τις 10 Μαΐου. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της θέσπισης από το Οικουμενικό Πατριαρχείο δυο τέτοιων επισκέψεων το χρόνο ύστερα από πρόσκληση των δημάρχων και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *