Επιστροφή πινακίδων ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Από αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου, επιστρέφει τις πινακίδες κυκλοφορίας που έχει αφαιρέσει.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται, μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου. Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ).

Η επιστροφή γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τέλος των ψευδαισθήσεων και των παραισθήσεων

Του Χάρη Παυλίδη… Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό – φοβάμαι ότι ακόμα κάποιοι ονειρεύονται – αλλά μετά τη χθεσινή ψήφο που έδωσαν μαζί με τις “μνημονιακές” δυνάμεις και η… Αντιμνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, οι “πραξικοπηματίες” ευρωπαίοι δεν έπεσαν στα πόδια του πρωθυπουργού παρακαλώντας τον για να[…]

Περισσότερα »

Πετρόπουλος: Απρίλιο η ρύθμιση για τις 120 δόσεις

«Τον Απρίλιο θα ψηφιστούν τόσο η νέα ρύθμιση των οφειλών σε έως 120 δόσεις, όσο και η κατάργηση του ηλικιακού ορίου για τις συντάξεις χηρείας» δήλωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στον Ant1. Όπως είπε, οι σχετικές διατάξεις περιλαμβάνονται σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που βρίσκεται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *