Επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις εκπομπής σήματος του Καναλιού Ένα 90.4

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο σύμβουλος της Διοίκησης Γιάννης Κεχαγιόγλου και ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Γιάννης Δημητρίου, ανέβηκαν χθές (Kυριακή 8/12) το πρωί στον Υμηττό και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις εκπομπής σήματος του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ 90,4.

Τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος για τη συντήρηση και την ανάπτυξη των υποδομών εκπομπής Νίκος Μαζαράκης, ο οποίος τους έδειξε τους χώρους και τα μηχανήματα του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ, τους ενημέρωσε για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να βελτιωθεί το σήμα του σταθμού και έγινε μια κατ’ αρχάς συζήτηση για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των υποδομών του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου αλλά και το εύρος εκπομπής.

Για το θέμα αυτό θα γίνουν και άλλες συζητήσεις και σύμφωνα με τη δέσμευση του Προέδρου της ΔΗ.ΡΑ.Π. κου Αλέξανδρου Τζεφεράκου όταν θα υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης θα κατατεθεί στο Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. για ενημέρωση και έγκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΡΑ.Π

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Πειραιάς, 18/05/2015 Αρ. Πρωτ.:346/18-05-2015 Προς: Τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π κον. Στέλιο Μπρατσόλη και τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π κ.κ. Ιωάννη Αλιφραγκή, Σταυρούλα Μεντή-Κυριακίδου, Βασιλική Πλάκα, Γιώργο Τζεφεράκο,  Σοφία Τριανταφυλλάκου-Συμεωνίδου, Κυρίακο Μανωλάκο, Μαρία Σταθάκη, Μαρία Πιττάκη (εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά), Γιώργο Πατριάρχη (εκπρόσωπο[…]

Περισσότερα »

UNICEF και Κανάλι Ένα 90.4 ακόμη πιο κοντά…

Το Κανάλι Ένα 90.4 στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου συμμετείχε -ενεργά και εφέτος- στο Ραδιομαραθώνιο της UNICEF που είχε ως τίτλο: «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας». Ο μεγάλος ετήσιος Ραδιομαραθώνιος της UNICEF διοργανώθηκε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και την υποστήριξη Ραδιοσταθμών από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *