Επιθεώρηση στις εγκαταστάσεις εκπομπής σήματος του Καναλιού Ένα 90.4

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο σύμβουλος της Διοίκησης Γιάννης Κεχαγιόγλου και ο Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της ΔΗ.ΡΑ.Π. Γιάννης Δημητρίου, ανέβηκαν χθές (Kυριακή 8/12) το πρωί στον Υμηττό και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις εκπομπής σήματος του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ 90,4.

Τους υποδέχθηκε ο υπεύθυνος για τη συντήρηση και την ανάπτυξη των υποδομών εκπομπής Νίκος Μαζαράκης, ο οποίος τους έδειξε τους χώρους και τα μηχανήματα του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ, τους ενημέρωσε για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να βελτιωθεί το σήμα του σταθμού και έγινε μια κατ’ αρχάς συζήτηση για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό των υποδομών του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΝΑ προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου αλλά και το εύρος εκπομπής.

Για το θέμα αυτό θα γίνουν και άλλες συζητήσεις και σύμφωνα με τη δέσμευση του Προέδρου της ΔΗ.ΡΑ.Π. κου Αλέξανδρου Τζεφεράκου όταν θα υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης θα κατατεθεί στο Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. για ενημέρωση και έγκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΔΗΡΑΠ Τετάρτη 18 Μαρτίου

Σας καλούμε να προσέλθετε στην 3η  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του τετάρτου ορόφου του κτιρίου επί της οδού Ευριπίδου 79, στον Πειραιά, με τα παρακάτω θέματα: ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Έγκριση τροποποίησης του εσωτερικού κανονισμού υπηρεσιών της ΔΗ.ΡΑ.Π. Λήψη απόφασης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *