ΕΠΣ Πειραιά: Ενημερώση για τους προπονητές των τμημάτων υποδομών

Tο τι θα ισχύσει  για φέτος για τους προπονητές των τμημάτων υποδομών και την εναρμόνιση με τον Κανονισμό Προπονητών ΕΠΟ  ενημέρωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά:

Α) Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα σε  όλα τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Πειραιά να έχουν προπονητές κατόχους  τουλάχιστον  διπλώματος

UEFA C’ και ταυτότητας τριετίας σε ισχύ.

Β) Για τα τμήματα Κ17 –Κ15- Κ14 χρειάζεται υποχρεωτικά και ταυτότητα πιστοποίησης πάγκου,  η οποία εκδίδεται από την Ε.Π.Σ. Πειραιά. Σε αντίθετη περίπτωση το σωματείο θα τιμωρείται με πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε αγώνα που δεν δηλώνει προπονητή, αρχίζοντας από τον δεύτερο αγώνα (κανονισμός προπονητών ΕΠΟ).

Γ) Για τα τμήματα Κ12 δεν υπάρχει υποχρέωση έκδοσης ταυτότητας πιστοποίησης  από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Δ) Ένας προπονητής έχει δικαίωμα να ασκεί τα καθήκοντά του μόνο σε ένα ή περισσότερα τμήματα υποδομής του ίδιου σωματείου.

 

Για την έκδοση ταυτότητας πιστοποίησης χρειάζεται:

1. Αίτηση

2. Ταυτότητα  τριετίας

3. Συμφωνητικό κατατιθέμενο στην ΔΟΥ

4. Βεβαίωση από τον σύνδεσμο προπονητών

5. Δύο φωτογραφίες

6. Υπεύθυνη δήλωση

7. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας

8. Παράβολο 60 ευρώ.

 

Οι κάτοχοι ταυτότητας πιστοποίησης υποδομών θα έχουν δικαίωμα εισόδου δωρεάν στους  αγώνες  που διοργανώνονται  από  την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί

Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον  ενωσιακό τεχνικό Παναγιώτη Ψυλοπάτη, ο οποίος την σεζόν που πέρασε  ήταν  υπεύθυνος για την Μικτή ομάδα Κ-14 της Ένωσής μας.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ & η Τεχνική Επιτροπή  θέλουν να ευχαριστήσουν   θερμά τον  Παναγιώτη Ψυλοπάτη, για την άψογη συνεργασία και να του ευχηθούν  υγεία και επίτευξη των στόχων  που έχει θέσει ο ίδιος  για την καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πεντάστερο» θέαμα από τους πρωταθλητές Ελλάδας

Ήταν ένα ματς για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League 2015/16. Ωστόσο, στο μυαλό και την καρδιά όλων μας θα μείνει ως η φιέστα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Θα μείνει ως μία ακόμα ένδοξη νύχτα στην ιστορία 91 ετών του Θρύλου μας και αυτοκράτορα[…]

Περισσότερα »

Δίπλα στα παιδιά του “Ελπίδα” ο Ολυμπιακός (video)

Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού διαρκώς γιγαντώνεται! Η προσφορά δεν έχει όρια, ο Πρόεδρος της ομάδας της πόλης μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει διαρκώς τον τόνο για τη βοήθεια προς εκείνους που έχουν ανάγκη. Η επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», το μεσημέρι της Πέμπτης, αποτέλεσε -εκ νέου-[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *