ΕΠΣ Πειραιά: Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά

Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων του κυπέλλου Πειραιά καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών:

«Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Α’-Β’-Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & Γ’ Εθνικής) ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών υγείας και της Ε.Π.Ο. αναφορικά με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων (επίσημων και φιλικών).

Πιο συγκεκριμένα κάθε σωματείο για την  είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την  Ονομαστική κατάσταση των  35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.)

Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.

Προκειμένου λοιπόν να μην δημιουργούνται άσχημα περιστατικά έξω από τα γήπεδα, παρακαλούνται τα μέλη των σωματείων (παράγοντες, προπονητές, αθλητές) να μην καλούν φίλους-συγγενικά πρόσωπα  στο γήπεδο. Τα σωματεία για την οικονομική τους ενίσχυση μπορούν να εκδίδουν κάρτες διαρκείας αλλά μέχρι να βγει απόφαση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, δεν μπορούν οι κάτοχοι τους να μπαίνουν στο γήπεδο. Όπως δεν μπορούν να εισέρχονται και οι κάτοχοι καρτών ελευθέρας εισόδου που εκδίδει κάθε χρόνο η Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Αγαπητοί φίλοι,

Η παρουσία φιλάθλων στην παρούσα  φάση , πέρα από τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού μπορεί να επιφέρει και  μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για τα σωματεία μας . Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή.

Εκ της Διοικήσεως,

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων,

Ι. Σπάθας»

 

 

Το ΣΚ 26-27/9/2020 θαα διεξαχθούν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας,  Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας δεν  θα ορισθούν αγώνες  την ημέρα Δευτέρα λόγω του ότι ακολουθούν αγώνες Κυπέλλου.

Οι αγώνες της επόμενης φάσης του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τις Τετάρτες: 30/9 &7/10.

Οι αγώνες της Φάσης των «16» του Κυπέλλου-σύνολο 8 μονοί αγώνες- είναι  προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη  21 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Γ΄ Κατηγορίας είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το ΣΚ 3-4/10/2020.

*Οι Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων &Κυπέλλου  στις οποίες συμπεριλήφθησαν όλες οι αλλαγές του Νέου ΚΑΠ έχουν ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ: www.epspeir.gr ενότητα Προκηρύξεις – έντυπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο «APC Premier Cup» οι ερυθρόλευκοι από το Σικάγο

Σ’ ένα σπουδαίο τουρνουά θα συμμετάσχει από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο. Το τουρνουά, είναι από τα μεγαλύτερα που διεξάγονται στις ΗΠΑ, “φιλοξενείται” στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και φέτος σε όλες τις φάσεις θα συμμετάσχουν 631 ομάδες από όλες τις πολιτείες της Αμερικής. Στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *