Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Μπορεί η κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το συνεδριακό και το εκθεσιακό του κέντρο  να παραμένουν κλειστά έως να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, ωστόσο ο περιβάλλοντας χώρος του φαληρικού κλειστού δεν έχει σταματήσει να υποδέχεται, καθημερινως, τους συμπολίτες μας για την καθημερινή ατομική τους άσκηση και τη βόλτα με το κατοικίδιό τους. 

Ολοι έχουν να μιλούν με θαυμασμό για το πόσο καλοδιατηρημένες παραμένουν όλες οι εγκαταστάσεις και για την καθαριότητα που τηρείται από τη μία πλευρά ώς την άλλη του πάρκου που περικλείει το Σ.Ε.Φ.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες οι απαραίτητες κηπουρικές εργασίες, ώστε να διατηρηθεί ζωντανός, όμορφος και λειτουργικός ο περιβάλλοντας χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η τακτική φροντίδα για τη συντήρηση και τη βελτίωση των χώρων πρασίνου αποτελεί μια καθιερωμένη διαδικασία η οποία συνεχίζεται απρόσκοπτα και με σεβασμό στο περιβάλλον. Παράλληλα με την περιποίηση των κήπων πραγματοποιούνται ανελλιπώς, εργασίες καθαριότητας, απολύμανσης και λοιπές εργασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Δεν χρειάζεται προσκλήσεις για να δει την ομάδα του ο Πρόεδρος”

Καυστική ήταν η απάντηση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά όταν ρωτήθηκε για την πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να μεταβεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι. «Ο κ. Μαρινάκης δεν χρειάζεται προσκλήσεις για να παρακολουθήσει την ομάδα του. Επίσης υπάρχουν άλλοι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *