Ερντογάν: Μόνον οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ

Μόνον οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, από την Αθήνα όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη.

«Κανείς δεν επικροτεί την απόφαση αναγνώρισης. Είμαι πρόεδρος της Συνόδου του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και θα πραγματοποιήσουμε σύνοδο κορυφής στις αρχές του 2018», είπε ο κ. Ερντογάν.

«Υπάρχει και η σύνοδος του Αραβικού Συνδέσμου η οποία θα αποφασίσει επί των ανακοινώσεων Τραμπ», κατέληξε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γρ. Λιωνής: Τα Βαλκάνια φλέγονται και εμείς συζητάμε για σκάνδαλα

Ενώ η περιοχή των Βαλκανίων αναφλέγεται, έρχονται στην επιφάνεια διάφορα σκάνδαλα ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Γρηγόρης Λιωνής.

Περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ: Υποσχέσεις για το μέλλον της κυβέρνησης και του κόμματος…

Απολογισμός και νέοι στόχοι μαζί με υποσχέσεις για το μέλλον της κυβέρνησης και του κόμματος περιελάμβανε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα με την οποία ξεκίνησαν οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.  Αρχικά αναφέρθηκε στα μείζονα θέματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσει στο σώμα των συνέδρων, συνοψίζοντας αυτά σε τέσσερα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *