Ερώτηση Γ Μπαλάφα για αναστολή λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Δήμο Μοσχάτου -Ταύρου.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες μια σειράς ενεργειών με στόχο την υποβάθμιση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, αναφέρεται  στο κείμενο της ερώτησης του Γιάννης Μπαλάφα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ προς τον  Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης .

Ειδικότερα, στη ερωτηση, σημειώνεται ότι “Από την μία πλευρά η μη ανανέωση συμβάσεων υπαλλήλων που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και από την άλλη το κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ χωρίς κανέναν σχεδιασμό και τελείως αυθαίρετα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να οδηγούνται άνθρωποι στην ανεργία και να ταλαιπωρούνται πολίτες περιοχών που θα μείνουν χωρίς καταστήματα ΕΛΤΑ, υποβαθμίζοντας την καθημερινότητα τους. Επιπλέον, είναι μία απόφαση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την θέληση των τοπικών κοινωνιών. Τελευταίο κρούσμα αυτής της λογικής είναι ο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προσανατολισμός να κλείσει το κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Ταύρο. Το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί επί δεκαετίες τους πολίτες της περιοχής και σε περίπτωση κλεισίματός του θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στις καθημερινές συνδιαλλαγές τους. Για όλα αυτά ερωτάται ο Υπουργός τι μέτρα προτίθεται να λάβει ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Ταύρο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΔΥ: Πρεμιέρα με τους μισούς γιατρούς και προσωπικό

Άνοιξαν από σήμερα Τετάρτηγια τους ασφαλισμένους οι Μονάδες του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, που αντικατέστησε τον ΕΟΠΥΥ. Η λειτουργία τους θα γίνεται με λιγότερους από τους μισούς γιατρούς σε σχέση με αυτούς του πρώην Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Πώς θα λειτουργούν οι μονάδες – Oι μονάδες υγείας λειτουργούν κατά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *