ΕΣΗΕΑ: Διαμαρτυρία για την στοχοποίηση του Π. Μπάρκα από αλβανούς εθνικιστές

Σε διαμαρτυρία για την στοχοποίηση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μπάρκα από εθνικιστικές ιστοσελίδες της Αλβανίας προχώρησε η ΕΣΗΕΑ όπου με ανακοίνωσή της καταδικάζει τις παραπάνω ενέργειες.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει τη στοχοποίηση του συναδέλφου Παναγιώτη Μπάρκα και διαμαρτύρεται για τις απειλές τις οποίες δέχεται από εθνικιστικές ιστοσελίδες της Αλβανίας.

Ο συνάδελφος, ο οποίος κατάγεται από το Αργυρόκαστρο, ζει μόνιμα στην περιοχή και εργάζεται ως ανταποκριτής της ΕΡΤ και του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΕΣΗΕΑ, σταθερά προσηλωμένη στην ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών όπως ορίζονται από το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις, στηρίζει τον συνάδελφο και ανθίσταται σε κάθε απειλή, από όπου και εάν προέρχεται».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ματαιώθηκε και επίσημα η διαδικασία για την εκλογή των 2.000 χιλιάδων συνέδρων για το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά,  πραγματοποίησε σειρά επαφών νε τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για το ζήτημα αυτό. Η κυρία Γεννηματά υποστήριξε οτι υπάρχουν 2500 υποψήφιοι για 2000 θέσεις. Με δεδομένο οτι τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *