ΕΣΗΕΑ: Παρουσίαση του βιβλίου «Δημοσιογραφικά Παρασκήνια» του Νίκου Δημαρά

Το βιβλίο του Νίκου Δημαρά με τίτλο «Δημοσιογραφικά Παρασκήνια» των εκδόσεων Μαλλιάρης Παιδεία, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα, α΄ όροφος).

Συντονιστής: Πάνος Σόμπολος, δημοσιογράφος – συγγραφέας, πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ και ΕΔΟΕΑΠ.

Ομιλητές: Άγγελος Κολοκοτρώνης, δημοσιογράφος, μέλος ΕΣΗΕΜ-Θ, Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος – συγγραφέας, Φώτης Σιούμπουρας, δημοσιογράφος – συγγραφέας.

Χαιρετισμοί: Μαρία Αντωνιάδου, δημοσιογράφος, πρόεδρος ΕΣΗΕΑ, Φώτης Κουτσαμπάρης, δημοσιογράφος, μέλος ΕΣΗΕΜ-Θ, εκπρόσωπος εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία, Γιώργος Δημαράς βουλευτής, υφυπουργός περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ημέρες Θάλασσας 2016” οι εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζονται με εξαιρετική επιτυχία στον Πειραιά οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2016». Πρόκειται για ένα πανόραμα εκδηλώσεων, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη, με σημείο αναφοράς τη θάλασσα και τον πολιτισμό του Πειραιά. Αναλυτικά οι εκδηλώσεις για σήμερα Σάβαβτο και αύριο Κυριακή ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ MATCH RACING[…]

Περισσότερα »

ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ: Επετειακό Αφιέρωμα για την «Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου»

Το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» Όμιλος Γυναικών Πειραιά, για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, σε συνεργασία με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Πειραιά,  πραγματοποιούν την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 19:30, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά, Καραϊσκου 104 & Σωτήρος Διός Επετειακό Αφιέρωμα για την «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *