Εθελοντική αιμοδοσία 16 και 17 Σεπτεμβρίου στον ΗΣΑΠ Πειραιά

Της Κ. Πετούση

«Ο Πειραιάς έχει την δική του ψυχή», τόνισε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Χάρις Ματσούκα, με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, με κεντρικό σύνθημα «Η εθελοντική αιμοδοσία ρίχνει άγκυρα στον Πειραιά».

Στόχος, η προσέλκυση -σε έναν χώρο εύκολα προσβάσιμο- των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια και η κάλυψη των αναγκών αίματος κατά την φθινοπωρινή περίοδο.

Η κ. Ματσούκα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία που πρέπει να κάνουν οι εθελοντές αιμοδότες, αλλά και στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να δώσουν αίμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

Με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στις 15.00 κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την 43η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου. Το ιστορικό κτήριο της Πατησίων θα είναι ανοικτό από τις 08:30 έως τις 13:00. Ως είθισται, στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *