Εθελοντική αιμοδοσία 16 και 17 Σεπτεμβρίου στον ΗΣΑΠ Πειραιά

Της Κ. Πετούση

«Ο Πειραιάς έχει την δική του ψυχή», τόνισε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Χάρις Ματσούκα, με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, με κεντρικό σύνθημα «Η εθελοντική αιμοδοσία ρίχνει άγκυρα στον Πειραιά».

Στόχος, η προσέλκυση -σε έναν χώρο εύκολα προσβάσιμο- των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια και η κάλυψη των αναγκών αίματος κατά την φθινοπωρινή περίοδο.

Η κ. Ματσούκα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία που πρέπει να κάνουν οι εθελοντές αιμοδότες, αλλά και στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να δώσουν αίμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τίθεται σε εφαρμογή τριπλή μείωση συντάξεων

Τριπλή έμμεση μείωση στις συντάξεις τους θα δουν 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι λόγω της αναδρομικής παρακράτησης των αυξημένων εισφορών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι στο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων που πέρασε από την Βουλή προβλέπονταν η αύξηση από την 1η Ιουλίου φέτος κατά 2% (από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *