Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με τη συμμετοχή του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» την  Κυριακή 29 Μαρτίου από τις  9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15).

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης πραγματοποιούμε αυτή την αιμοδοσία προκειμένου να βοηθήσουμε και να παροτρύνουμε εθελοντές να προσφέρουν αίμα.

Εξαιτίας του φόβου μετάδοσης του κορωνοϊου, οι εθελοντές δυσκολεύονται να μεταβούν στα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να παρατηρείται οξεία μείωση αποθεμάτων αίματος. Γι’αυτό το λόγο μετατρέπουμε  το Πνευματικό Κέντρο της δημοτικής ενότητας Αγ.Ι. Ρέντη σε κέντρο αιμοδοσίας.

Κατά τη διεξαγωγή των αιμοληψιών θα τηρηθούν απόλυτες συνθήκες ασφάλειας με αντισηψία και τακτική απολύμανση ώστε να υπάρξει ομαλή προσέλευση αιμοδοτών στην αίθουσα. Κανένας δεν περισσεύει αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η μείωση στις μονάδες αίματος που συλλέγονται φτάνουν το 40%. Ο καθένας μας μπορεί να  κάνει τη διαφορά και να καλύψει τις ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων πληθυσμού.

Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα και από αυτό το κάλεσμα δεν μπορεί να λείπει κανείς».

Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννη Ρέντη (Μπιχάκη 15) / 9:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Γιάννη Μώραλη στον Alpha 98,9

Βασικά σημεία συνέντευξης υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον Alpha 98,9 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό «Επιτυχημένοι επιχειρηματίες στα δημοτικά κοινά του Πειραιά» «Συμφέροντα δεν υπάρχουν στον συνδυασμό μας. Τόσο έγω, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Πέτρος Κόκκαλης δεν έχουμε καμία διάθεση να κάνουμε[…]

Περισσότερα »

Γ. Μώραλης: Ο Πειραιάς πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε την Τετάρτη με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο  κ. Μώραλης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για  θέματα  που αφορούν την πόλη του Πειραιά και τις αναπτυξιακές προοπτικές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *