Εθνικός: Η κοπή πίτας του Υγρού Στίβου

Σε έναν όμορφο χώρο στο «Κρεμλίνο» στο κέντρο του Πειραιά,σε μια αίθουσα κατάμεστη απο τις Ακαδημίες του Εθνικού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας των συγγενών τμημάτων υδατοσφαίρισης και κολύμβησης του Συλλόγου.

Τιμήθηκαν ο Κριστιάν Γκολομέεβ για τις επιτυχίες του σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο,η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 του Εθνικού στην κολύμβηση που για 4η συνεχόμενη χρονιά καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τους Γκολομέεβ,Κοντιζά,Μελαδίνη και Κοντόπουλο,η πρωταθλήτρια  Κριστέλ Βουρνά,ο Παναγιώτης Χιώτης για την κατάκτηση της 2ης θεση στα 100μ πρόσθιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ,καθώς και οι Χρήστος Πασχάλης για το χρυσό μετάλλιο στα 100μ.πεταλούδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων.
Οι παλαίμαχοι εκπροσωπήθηκαν απο τον κ.Νάσο Κοντό καθώς τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην υδατοσφαίριση. Ξεχώρισε η βράβευση του πρώην Πρόεδρου του Συλλόγους κ.Αντώνη Πρίντεζη για την πολυετή προσφορά του στον υγρό στίβο. Την απονομή έκανε η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην αθλήτρια του Εθνικού κα Σταυρούλα Αντωνάκου.Τέλος ,ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού κ. Μ.Σκαραμάγκας απένειμε τιμητική πλακέτα στο «Πειραϊκό Θεραπευτήριο» για την σημαντική του βοήθεια στο τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Σμαρούλα Παπαδόγκωνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η προπόνηση στη Λισαβόνα (video)

Ετοιμος για τη μεγάλη «μάχη» με την Σπόρτινγκ στο «Ζοζέ Αλβελάδε» είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο των «πράσινων» της Λισαβόνας και την Τετάρτη (21.45) θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους[…]

Περισσότερα »

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Με μία αναμέτρηση το Σάββατο (3/10), πέντε την Κυριακή (4/10)  και τον Απόλλωνα Σμύρνης να κάνει ντεμπούτο, η 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: 

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *