Εθνικός ΟΦΠΦ: Πιστοποιήθηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ, πιστοποιήθηκε και έγινε δεκτός στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ .

Αναλυτικα:

«Ο Όμιλός μας ενεργοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση αμέσως μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φέτος το καλοκαίρι που σκοπό είχαν το ξεκαθάρισμα της εικόνας των αθλητικών σωματείων όλης της χώρας με τη δημιουργία Μητρώου και με απώτερο στόχο την εναρμόνιση τους με τη νέα και εν ισχύ νομοθεσία.

Με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Ομίλου μας, κ. Γιάννη Πατλάκα και με τη συνεργασία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, από τις 24-11-2020 ο Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς – Φαλήρου ΕΘΝΙΚΟΣ είναι το πρώτο σωματείο στον Πειραιά που πιστοποιήθηκε επίσημα ότι πληροί τις προϋποθέσεις και μπορεί να διατηρεί και να αναπτύσσει όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά, που έχει έως σήμερα με τρόπο καθ’ όλα νόμιμο.

Ως Όμιλος, ο Εθνικός ΟΦΠΦ, κοντεύοντας έναν αιώνα αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό στον Πειραιά, ευχόμαστε όλα τα σωματεία της πόλης μας να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση και να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, για να γίνει ο Πειραιάς μας ακόμα πιο ανταγωνιστικός στο χώρο του αθλητισμού, γιατί μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό γεννιούνται μεγάλοι αθλητές και έρχονται οι διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα !!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ολυμπιακός για τον «χαμό» του Θανάση Γιαννακόπουλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσαν προ ολίγου, η ΠΑΕ κι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. «H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου» αναφέρει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και ο Ολυμπιακός ΣΦΠ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας[…]

Περισσότερα »

«Πειθαρχία και σκληρή δουλειά για να μας κάνετε υπερήφανους»

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας το νέο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς στην «πρώτη» των ερυθρόλευκων στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον Σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *