ΕΥΔΑΠ: Απέσπασε το βραβείο καλύτερης εταιρείας του Δημοσίου

Το 2ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα», που διοργάνωσε για 15η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA ΑE και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Το βραβείο για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, παρέλαβε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η αδιάλειπτη παροχή πόσιμου νερού άριστης ποιότητας, υγιεινού και καθαρού, είναι βασικό μέλημα της ΕΥΔΑΠ.  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκατομμύρια πελάτες και με διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η εταιρεία φροντίζει καθημερινά, ώστε το νερό που πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας να είναι, όχι μόνο σε απόλυτη συμφωνία με την κείμενη Νομοθεσία αλλά και ένα από τα καθαρότερα νερά της Ευρώπης. Αναφορικά με τις υπηρεσίες αποχέτευσης, η ΕΥΔΑΠ έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης του αποχετευτικού δικτύου και των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων, προσβλέποντας στην ορθή και αδιάλειπτη λειτουργία τους με απώτερο στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αύξηση 5,2% στη βιομηχανική παραγωγή του Δεκεμβρίου

Κατά 5,2% αυξήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα, έναντι συρρίκνωσης 2,7% τον αντίστοιχο μήνα του 2014. Για το σύνολο του 2015, η βιομηχανική παραγωγή παρουσίασε, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, αύξηση της τάξης του 0,6% έναντι πτώσης 1,9% το 2014. Παράλληλα, ο εποχικά διορθωμένος δείκτης βιομηχανικής παραγωγής[…]

Περισσότερα »

Οι προκλήσεις για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα

Του Νίκου Μπαρδούνια Η Ελλάδα αποτελεί τον 4ο πιο δημοφιλή προορισμό κρουαζιέρας στη Μεσόγειο με περισσότερες από δυο εκατομμύρια αφίξεις τουριστών σε ετήσια βάση αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται στην… 8η θέση των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) αναφορικά με τα έσοδα από την κρουαζιέρα, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *