Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Μίκη Θεοδωράκη

Εξιτήριο έλαβε σήμερα Tρίτη το μεσημέρι ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όπου νοσηλευόταν λόγω καρδιακού επεισοδίου που υπέστη την περασμένη Παρασκευή.

Αρχικώς έγινε εισαγωγή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για 24 ώρες και αφού έλαβε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή συνέχισε τη νοσηλεία του σε θάλαμο για τρεις ημέρες.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει τα εξής:

«Αθήνα, 07 Αυγούστου 2018 – Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με σαφή βελτίωση της υγείας του.

Ο κος Θεοδωράκης είχε εισαχθεί την Παρασκευή, 3/8, στις 11:19 μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο  άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμεινε για 24 ώρες, αναταχθείς σε φλεβοκομβικό ρυθμό, υπό φαρμακευτική αγωγή. Το μεσημέρι της επομένης εξήλθε της μονάδας και μεταφέρθηκε στο θάλαμο, όπου παρέμεινε επί τριημέρω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιοποίηση Αρχείου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Π.Ε Πειραιά

Η Ψηφιοποίηση του Αρχείου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης της περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά δρομολογείται μετά από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με την οποία εγκρίθηκε εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτη Αθανασιάδη. Η ψηφιοποίηση των 12.100 φακέλων και των σχεδόν 240.000 σελίδων αφορά τα στοιχεία των Αγωνιστών της Εθνικής[…]

Περισσότερα »

Eικαστική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δ. Πινακοθήκη Πειραιά

Η ατομική εικαστική έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο: «Αισθητικές και θεωρητικές καταθέσεις» εγκαινιάζεταιαύριοΤρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στις 19.30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Την έκθεση θα εγκαινιάσει με ομιλία της ηΕντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κα Ειρήνη Στ. Νταϊφά. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *