Εξοπλισμένος με το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ο Δήμος Κορυδαλλού

Του Συμεών Πεϊμανίδη

Εξοπλισμένος με το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι από την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο Δήμος Κορυδαλλού.

Το νέο αυτό όχημα θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της νεοσύστατης Τεχνικής Ομάδας Σχολικών Κτιρίων. Κινείται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, βάζοντας παράλληλα το Δήμο Κορυδαλλού στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.

«Ήδη σήμερα Παρασκευή επισκέφτηκε τρία σχολεία» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Κανάλι Ένα, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς.

Τόσο το νέο αυτοκίνητο όσο και η σύσταση της Τ.Ο.Σ.Κ αποτελούν συμβολικές κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, που υπενθυμίζουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου για τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο Δήμος Κορυδαλλού.

Σχετικά με το θέμα η δημοτική αρχή εξηγεί: «Έως σήμερα η αποκατάσταση αυτών των προβλημάτων, παρότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν εξαιρετικά απλή, στη πράξη είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται και να παρακωλύεται η καθημερινότητα των μαθητών και των καθηγητών των σχολείων μας.

Με την Τ.Ο.Σ.Κ. και τον σύγχρονο εξοπλισμό της, δημιουργείται ένα ουσιαστικό εργαλείο για τη σωστή συντήρηση των σχολικών υποδομών και εξοικονομούνται πόροι που μπορούν να διατεθούν για τη περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων».

Οι δηλώσεις του Νίκου Χουρσαλά στο Κανάλι Ένα 90.4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάσχεση αλιευμάτων σε ιχθυοπωλείο του Πειραιά

Στην κατάσχεση αλιευμάτων συνολικού βάρους 20 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ιχθυοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές εντόπισαν και κατέσχεσαν 20 κιλά γαρίδες και καραβίδες, λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *