Ευ. Βενιζέλος: Έναρξη προεκλογικής περιόδου χωρίς όρους και όρια

«Βέλη» κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εκτόξευσε ο βουλευτής τη ΔΗΣΥ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας πως «ο κ. Τσίπρας ορθά κινήθηκε σήμερα στον αγαπημένο χώρο του, αυτόν της μυθολογίας».

«Δεν μπορεί άλλωστε να περάσει στην εποχή της Ιστορίας επανερχόμενος στις απλουστεύσεις και τα στερεότυπα της αρχικής και αρχαϊκής ρητορικής του 2010-2015», επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, «η δήλωση της Ιθάκης είναι η επιτομή της συστηματικής διαστρέβλωσης της αλήθειας, του εθνικού διχασμού, της απόπειρας ηθικής απαξίωσης των πολιτικών αντιπάλων, του βιασμού των θεσμών και της απροκάλυπτης προσπάθειας για εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης».

Όπως τόνισε «στην Ιθάκη δεν κηρύχθηκε η επικοινωνιακή λήξη του τρίτου μνημονίου, αλλά η έναρξη μιας προεκλογικής περιόδου που για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα είναι μια περίοδος χωρίς όρους και όρια».

«Όποιοι νιώθουν ευθύνη για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την ομαλή πορεία της οικονομίας ελπίζω να κατάλαβαν τι πραγματικά ειπώθηκε σήμερα. Κανένας απλοϊκός συμβολισμός δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tο απόγευμα η ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ

Στις επτά και μισή το απόγευμα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στη βουλή για την εκλογή προέδρου της δημοκρατίας. Η συγκυβέρνηση προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο, την υποψηφιότητα του οποίου θα στηρίξει και η ΝΔ. Τον καθηγητή του συνταγματικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Νίκο Αλεβιζάτο προτείνει το Ποτάμι και θα στηρίξει το[…]

Περισσότερα »

Αποφασιστικό βήμα για την οικονομική μας κυριαρχία

«Έχουμε κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση μιας στρατηγικής, η οποία τον Αύγουστο του 2018 θα μας οδηγήσει στην οριστική ανάκτηση της πρόσβασής μας στις αγορές χρήματος.  Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να το αμφισβητήσει καθώς ο παγκόσμιος Τύπος, πολιτικοί ηγέτες και θεσμικοί αναλυτές, έχουν χαιρετίσει αυτή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *