Ευθυμίου: Ικανοποίηση από τα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου

Της Κ. Πετούση

Ευχαριστημένος από την εξέλιξη των εργασιών ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, εμφανίστηκε μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά & Κωνσταντίνας Πετούση, ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου.

Όπως τόνισε, σε περίπου 4 μήνες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα υποδομής, μεταξύ άλλων το αντιπλημμυρικό κανάλι και η μετατόπιση του δρόμου, όπως προβλέπει η πρώτη φάση του έργου.

Ακολούθως στη δεύτερη φάση περιλαμβάνονται οι εγκαταστάσεις, όπως η δημιουργία πρασίνου, γηπέδων και άλλες, οι οποίες έως το τέλος της τετραετίας της δημαρχιακής θητείας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στενή συνεργασία της Απ. Διοίκησης με τους ΟΤΑ

Θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, με την εκτελεστική επιτροπή της Π.Ε.Δ.Α. την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης και ο αντιπρόεδρος, Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το θέμα της υποστήριξης των[…]

Περισσότερα »

Καινοτόμες ιδέες στον 2ο διαγωνισμό «Startup Weekend Piraeus -Blue Growth»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Startup Weekend Piraeus – Bluegrowth, που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου με συνδιoργανωτή το The Cube Athens, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016». Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις υποδομές του «Blue Growth Piraeus», στο νεοκλασικό της Ηρώων Πολυτεχνείου &[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *