Φάμελλος: Εικονική πραγματικότητα θα ζήσουμε στο Ελληνικό

Για τα έργα στο Ελληνικό και την οικονομία μίλησε ο βουλευτής  του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Σωκράτης  Φάμελλος στον Νίκο Μπαρδούνια  και την εκπομπή «Προπαντός Ψυχραιμία» στο  Κανάλι Ένα 90,4.

«Αυτό που θα ζήσουμε αύριο θα είναι μια εικονική πραγματικότητα»  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος αναφορικά με την αυριανή εκδήλωση έναρξης εργασιών στο Ελληνικό, επισημαίνοντας ότι «μια επένδυση ξεκινάει όταν ο αγοραστής αγοράσει την γη που θα γίνει η επένδυση και αρχίσει τις κατασκευές».

«Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, ο κ. Φάμελλος  επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι έχουν διακοπεί πολλές ρευματοδοτήσεις σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πως το ταμείο επανασυνδέσεων που είχε πει η κυβέρνηση ότι θα ενεργοποιηθεί για να βοηθήσει κάποιο μέρος των ασθενών αυτών ομάδων, δεν λειτουργεί.

Ο βουλευτής τόνισε  επίσης ότι δεν έχει δοθεί ακόμα καμία ενίσχυση στις επιχειρήσεις εστίασης και τουρισμού , ενώ υπάλληλοι και εργαζόμενοι έχουν πάρει για 3 μήνες συνολικά μόνο 800 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tεχνική αναβάθμιση στο εξοπλισμό του Καναλιού Ένα 90,4

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του τεχνικού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί το Κανάλι Ένα 90,4 για την ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, μέσα από το επίσημο κανάλι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας στο Youtube. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αφορούν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που εξοπλίστηκε με επεξεργαστή τελευταίας γενιάς καθώς[…]

Περισσότερα »

O Αντ/δρος ΔΗΡΑΠ Στέλιος Μπρατσόλης στο Κανάλι Ένα 90,4 FM

Η πόλη μας έχει δείξει τη δική της αλληλεγγύη σε ότι αφορά το προσφυγικό τόνισε ο Αντ/δρος της ΔΗΡΑΠ Στέλιος Μπρατσόλης στο Κανάλι Ένα αναφερόμενος συνολικά  στην συμπεριφορά των Πειραιωτών απέναντι στους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο λιμάνι του Πειραιά.   Παράλληλα ο κ. Μπρατσόλης αναφέρθηκε και στη προσφορά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *