Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Έως τις 29/7 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

 

tanea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

YΠΟΙΚ: Νέες ρυθμίσεις οφειλών και τους φόρους κληρονομιάς (;)

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μια νέα ρύθμιση οφειλών στην εφορία για όσους έχουν τις ελάχιστες οφειλές στα δημόσια ταμεία. Αυτό που μελετάται είναι η νέα ρύθμιση οφειλών σε εφορίες και ταμείο, πιθανόν να αφορά έως 36 δόσεις για οφειλές έως 3.000 ευρώ χωρίς «κούρεμα» προσαυξήσεων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *