Φωτιές στον ΠΑΟΚ με τα ληγμένα δελτία υγείας

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε την ισοπαλία με την ΑΕΚ, ωστόσο μπορεί να βρεθεί έκθετος, καθώς οι «κίτρινοι» έχουν δικαίωμα ένστασης!
Πριν την έναρξη του αγώνα που έληξε ισόπαλος 0-0, ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, φώναξε τους εκπροσώπους των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ, διότι ήταν ληγμένα τα δελτία υγείας.

Δεν είχαν ανανεωθεί όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, κάτι που θέτει θέμα αντικανονικής συμμετοχής των ποδοσφαιριστών. Το πρόβλημα μάλιστα αφορούσε όλους σχεδόν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο πρόβλημα είχαν και στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό! Οι δυο ομάδες ενημερώθηκαν, ο τέταρτος τους είπε ότι θα το αναφέρει στο φύλλο αγώνα και ξεκίνησε το ματς κανονικά.

Η ΑΕΚ αν σκοπεύει να κάνει ένσταση, θα πρέπει να την υποβάλει εντός 48 ωρών.

Στο φύλλο του αγώνα, θα αναφέρονται τα γεγονότα και όλα τα ονόματα των παικτών του ΠΑΟΚ για τους οποίους τίθεται θέμα κανονικότητας της συμμετοχής τους. Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν πρόβλημα με τα δελτία τους, τα οποία και κρατήθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!»

Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη για την 8η Φεβρουαρίου, στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7: «Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης, για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Η θυσία της Θύρας 7 δεν θα ξεχαστεί ποτέ, από κανέναν μας. Στη μνήμη των[…]

Περισσότερα »

Τίμησαν τη μνήμη του Κώστα Δαβουρλή

Μετά το φιλικό της Ρόδου όπου έγινε με σκοπό να μαζευτούν πόροι για την UNICEF, επόμενος σταθμός των Βετεράνων του Ολυμπιακού ήταν η Πάτρα. Οι Θρύλοι του συλλόγου αγωνίστηκαν με μικτή ομάδα επιλέκτων της πόλης και σκοπός ήταν η ενίσχυση και βοήθεια του συλλόγου «Φλόγα» για τα παιδιά με νεοπλασματικές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *