Γ.Γ.Α.: 599 νέες «αθλητικές» θέσεις εργασίας

Στην προκήρυξη  599 αθλητικών θέσεων εργασίας συμφώνησαν να προχωρήσουν ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον υπουργό εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Η πλειονότητα αφορά γυμναστές, απόφοιτους Φυσικής Αγωγής και οι υπόλοιπες θέσεις είναι για διάφορες ειδικότητες στις αθλητικές υποδομές εποπτείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, οι 350 θέσεις εξ αυτών, στηρίζοντας εμπράκτως και για πρώτη φορά τόσο εμφατικά τους γυμναστές, θα αφορούν σε αποφοίτους Φυσικής Αγωγής για 147 Δήμους σε όλη την Ελλάδα και θα ενισχύσουν τον ερασιτεχνικό, μαζικό, αθλητισμό.

Οι υπόλοιπες 249 θέσεις αφορούν σε διάφορες ειδικότητες (Πολιτικοί Μηχανικοί Δομικών Έργων, Ηλεκτρολόγοι και Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Λογιστές, Νοσηλευτές, Υδραυλικοί, Ναυαγοσώστες Πισίνας, Εργοδηγοί, Κηπουροί, Φύλακες, Αποθηκάριοι κ.λπ) και θα απορροφηθούν στις αθλητικές υποδομές της χώρας που εποπτεύονται από τη ΓΓΑ, καλύπτοντας επείγουσες ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Αναλυτικά, ανά αθλητική εγκατάσταση θα κατανεμηθούν ως εξής:

· 27 θέσεις στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης

· 27 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου

· 27 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας

· 25 θέσεις στο Ολυμπιακό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»

· 22 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά

· 18 θέσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

· 15 θέσεις στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών

· 14 θέσεις στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο Θεσσαλονίκης

· 13 θέσεις στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων

· 13 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων

· 12 θέσεις στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

· 11 θέσεις στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου

· 08 θέσεις στο Πανθρακικό Εθνικό Στάδιο Κομοτηνής

· 08 θέσεις στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

· 06 θέσεις Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

· 03 θέσεις Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα

Ο κ. Αυγενάκης, εν όψει της προκήρυξης για την κάλυψη των 599 «αθλητικών» θέσεων, δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστώ θερμά τον συνάδελφο Γιάννη Βρούτση για την άριστη συνεργασία, που καταλήγει σε σπουδαία ενίσχυση της αθλητικής κοινότητας της χώρας.

Στόχος μας και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τέθηκε εξ αρχής η στήριξη του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού κι αυτό αποδείχθηκε ακόμα μια φορά τις τελευταίες ημέρες με την ένταξη όλης της αθλητικής οικογένειας στα Μέτρα Στήριξης, στην κοινωνική ομπρέλα αντιμετώπισης των συνεπειών από τον κορωνοϊό.

Μπορεί όλοι μας στη χώρα να δίνουμε καθημερινά τον έντονο αγώνα κόντρα στη φονική πανδημία, αλλά παράλληλα εκμεταλλευόμαστε κάθε διαθέσιμη ώρα, αξιοποιούμε τον χρόνο, προκειμένου να υλοποιηθούν δράσεις, οι οποίες μετά τη λαίλαπα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αναγκαία επανεκκίνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ολυμπιονίκης Τάσος Μπουντούρης στo Sailing Marathon

Η θρυλική μορφή της ελληνικής ιστιοπλοΐας, ο Τάσος Μπουντούρης, θα πάρει μέρος στη γιορτή της ελληνικής ιστιοπλοΐας, στο Sailing Marathon. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου, με διοργανωτή Όμιλο τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Παράλληλα, με τον «Ιστιοπλοϊκό Μαραθώνιο», για πρώτη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί κύπελλο[…]

Περισσότερα »

Φιλική «κόντρα» με τον Ατρόμητο απόψε (20.30) ο Θρύλος

Απόψε (20.30) στο Περιστέρι στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα κάνουν την «πρώτη» τους με την «ερυθρόλευκη» ο Χρβόγε Μίλιτς κι ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο Μπέσνικ Χάσι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν προσφάτως. Μάλιστα για τον Βέλγο χαφ θα μπορούσαμε να πούμε πως πάει στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *