Γ.Γ. Ενέργειας στο Κανάλι Ένα: Η ηλεκτροκίνηση το αύριο της αυτοκίνησης

Η Γεν. Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου και ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής Κώστας Στεφανής, φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά στην εκπομπή Auto Sprint Live του Στράτου Φωτεινέλη στο Κανάλι Ένα 904 την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ηλεκτρoκίνηση των αυτοκινήτων.

Η κα Σδούκου αναφέρθηκε τόσο στο πλάνο όσο και στις προοπτικές γύρω από την ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων στην χώρα μας, καθώς επίσης και στις δυσκολίες που προκύπτουν σε πρώτη φάση από την εφαρμογή του πλάνου αυτού.

Το συμπέρασμα της σύντομης επικοινωνίας ήταν ότι η ηλεκτροκίνηση έρχεται και θα γίνουν προσπάθειες από την κυβέρνηση τόσο σε επίπεδο διεύρυνσης των κινήτρων για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου καθώς επίσης και στην διεύρυνση των υποδομών φόρτισης αλλά και εκπαίδευσης στελεχών (μηχανικοί, επισκευαστές κ.α.) οι οποίοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Ολόκληρη η τηλεφωνική συζήτηση Στράτου Φωτεινέλη – Αλεξάνδρας Σδούκου – Κώστα Στεφανή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

53χρονος δικηγόρος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 53χρονος δικηγόρος, κάτοικος Αθηνών, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 13χρονου αγοριού, στε χωριό της Πέλλας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη, όταν αστυνομικός εντόπισε τον 53χρονο μέσα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και θέλησε να τον ελέγξει. Ο 53χρονος αντέδρασε, δαγκώνοντας τον αστυνομικό στο χέρι. Στη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *