Γ.Γ. Ενέργειας στο Κανάλι Ένα: Η ηλεκτροκίνηση το αύριο της αυτοκίνησης

Η Γεν. Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου και ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής Κώστας Στεφανής, φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά στην εκπομπή Auto Sprint Live του Στράτου Φωτεινέλη στο Κανάλι Ένα 904 την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ηλεκτρoκίνηση των αυτοκινήτων.

Η κα Σδούκου αναφέρθηκε τόσο στο πλάνο όσο και στις προοπτικές γύρω από την ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων στην χώρα μας, καθώς επίσης και στις δυσκολίες που προκύπτουν σε πρώτη φάση από την εφαρμογή του πλάνου αυτού.

Το συμπέρασμα της σύντομης επικοινωνίας ήταν ότι η ηλεκτροκίνηση έρχεται και θα γίνουν προσπάθειες από την κυβέρνηση τόσο σε επίπεδο διεύρυνσης των κινήτρων για την αγορά ενός νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου καθώς επίσης και στην διεύρυνση των υποδομών φόρτισης αλλά και εκπαίδευσης στελεχών (μηχανικοί, επισκευαστές κ.α.) οι οποίοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

Ολόκληρη η τηλεφωνική συζήτηση Στράτου Φωτεινέλη – Αλεξάνδρας Σδούκου – Κώστα Στεφανή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα Δευτέρα τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΑΕΔ

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί όσων δικαιούνται επιδόματα και παροχές του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) θα πιστωθούν σήμερα, Δευτέρα. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των επιδομάτων και παροχών του Οργανισμού προς τους δικαιούχους δεν κατέστη δυνατή την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, όπως ήταν προγραμματισμένη λόγω τεχνικού προβλήματος σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ.

Περισσότερα »

Φ. Ραγκούσης: «Ενας ακόμα δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε»

«Ένας ακόμη δεσμός με τη ζωή του Νίκου Ρωμανού έσπασε. Μόνη ελπίδα είναι η τροπολογία στη ρύθμιση που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή. Είναι η τελευταία ελπίδα και του Ρωμανού για να μην αρχίσει την απεργία δίψας. Όπως λύση είναι και το “βραχιολάκι”.  Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *