Γ. Γαβρίλης: Προφανές ότι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος στο Πέραμα

Της Κωνσταντίνας Πετούση

Εντείνεται η ανησυχία των πολιτών για την αντιμετώπιση και διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, που μπορούν να αποβούν μοιραίες, μετά και την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Στην πόλη μας, και ειδικότερα στην περιοχή του Περάματος, η απόφαση της κυβέρνησης για επαναλειτουργία των δεξαμενών πετρελαίου, αποτελεί μια νέα ωρολογιακή βόμβα εντός οικιστικού ιστού, που γεννά εύλογα ερωτήματα αναφορικά με την ασφάλεια των πολιτών.

«Είναι προφανές ότι υπάρχει κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος», τόνισε μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή Μένουμε Πειραιά των Ν. Παρακευά & Κ. Πετούση, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι εάν και έχουν εκπονηθεί σχέδια αντιμετώπισης, υπάρχει επιτακτική ανάγκη για έναν νέο χωροταξικό σχεδιασμό.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποσυρθεί το άρθρο 70 που παρατείνει τον χρόνο λειτουργίας των δεξαμενών», κατέληξε ο κ. Γαβρίλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απέναντι στους Honda Montolivo Menez και Rami… ένα Audi R8

Απέναντι στους Honda, Montolivo, Menez και Rami τέθηκε ένα Audi R8 εφοδιασμένο με ελαστικά της Toyo. Η… κόντρα έλαβε χώρα στους δρόμους του Μιλάνου και το ζητούμενο είναι ποιος θα σκοράρει πρώτος. Αν θα περάσει δηλαδή τη γραμμή του τέρματος πρώτο το Audi R8 ή η μπάλα με την οποία[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. Χρήστο Πάλλη

Με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) Χρήστο Πάλλη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά, καθώς και στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ε.Ο.Τ. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *