Γ. Μαρμαράς: Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στους φυσικοθεραπευτές

Της Καλλιόπης Βλαχουτσάκου

Διήμερη απεργία των Φυσικοθεραπευτών του Δημοσίου Τομέα, έχει εξαγγείλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών για την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, ενώ στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, τη δεύτερη μέρα των κινητοποιήσεων θα παραμείνουν κλειστά και τα ιδιωτικά εργαστήρια φυσιοθεραπείας.

Ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, Γιάννης Μαρμαράς μιλώντας στο Κανάλι Ένα, τόνισε ότι το βασικά αιτήματα του κλάδου είναι η ένταξη των φυσικοθεραπευτών στους δικαιούχους  επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας στα νοσοκομεία, για το οποίο υπάρχει και πρόσφατη απόφαση δικαστηρίου που τους δικαιώνει, αλλά και οι προσλήψεις φυσικοθεραπευτών στα δημόσια κέντρα αποκατάστασης, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «Δημόσια κέντρα αποκατάστασης υπάρχουν σχεδόν σε κάθε νομό, αλλά μένουν χωρίς προσωπικό και κλείνουν, με αποτέλεσμα οι πολίτες να εξυπηρετούνται από ιδιωτικά κέντρα».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαρμαρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα για τα οικονομικά της Novartis ξεκινούν οι Εισαγγελείς

Συνολικούς ελέγχους των οικονομικών και φορολογικών στοιχείων της φαρμακοβιομηχανίας Novartis αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της διέταξε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου με ερευνώμενα αδικήματα φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων αφορά το διάστημα της τελευταίας δεκαετίας και έρχεται λίγες ημέρες μετά τις κινήσεις των[…]

Περισσότερα »

Ροφήματα για αποτοξίνωση & αδυνάτισμα

Η αποτοξίνωση του οργανισμού με ροφήματα ξεκουράζει το σώμα και βοηθάει τον οργανισμό να απαλλαγεί από τις τοξίνες των μαγειρεμένων φαγητών , να ενυδατωθεί και του προσφέρει αλκαλικότητα. Σας προτείνουμε γευστικούς και σωστούς συνδυασμούς ροφημάτων για να ξαναχτίσετε το σώμα σας από την αρχή . – Λουΐζα με λεμόνι και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *