Γ. Μώραλης: Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται στον Πειραιά (video)

“Περιμένουμε σήμερα να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι το οποίο ξεκόλλησε πριν από τεσσεράμισι χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει με αισιοδοξία και θετική προοπτική” τόνισε από το Εκλογικό Κέντρο που ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.  Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μώραλη:

“Ολοκληρώνεται και στον Πειραιά η εκλογική διαδικασία, όπως είχαμε πει και την περασμένη Κυριακή είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας και όλα εξελίσσονται ομαλά και αυτό είναι απολύτως θετικό.

Εύχομαι να αυξηθεί η συμμετοχή και αυτό είναι ένα στοίχημα, η συμμετοχή των πολιτών. Το επόμενο στοίχημα για εμάς είναι η νίκη του “Πειραιάς Νικητής” θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την περασμένη Κυριακή.

Ένα σημαντικό ποσοστό ανεβάσαμε το ποσοστό μας και αυτό μας ικανοποιεί εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι το οποίο ξεκόλλησε πριν από τεσσεράμισι χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει με αισιοδοξία και θετική προοπτική.

Νομίζω  θα επιβεβαιώσουμε την στήριξη του “Πειραιά Νικητή” και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά και τους κατοίκους του”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογικός οδηγός για τις αυτοδιοικητικές κάλπες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών ο εκλογικός οδηγός για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του. Στις εγκυκλίους αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση κατά ένα έτος της θητείας των δημοτικών – περιφερειακών αρχών, η διενέργεια των τοπικών εκλογών ταυτόχρονα με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *