Γ. Μώραλης: Ανάγκη ενίσχυσης της Τροχαίας Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Μώραλης και Πετρόπουλος συζήτησαν θέματα της πόλης που άπτονται του ενδιαφέροντος Δήμου και Τροχαίας Πειραιά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Υποδέχθηκα στο Δημαρχείο τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πόλη. Αναφερθήκαμε στην υποστελέχωση της Τροχαίας Πειραιά και στην ανάγκη ενίσχυσής της με δεδομένο ότι ο Πειραιάς είναι πόλη-λιμάνι και σε θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό στην πόλη μας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καλή και παραγωγική συνεργασία , επ΄ ωφελεία της πόλης και των κατοίκων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νησων Αιγαίου

Στον αγιασμό των γραφείων του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Τα μέλη του Συνδέσμου καλωσόρισαν το Δήμαρχο Πειραιά τονίζοντας πως η στήριξή του είναι πολύ σημαντική για τις δράσεις τους. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Μώραλης επισήμανε πως[…]

Περισσότερα »

Στα δέκα πιο περιβαλλοντικά επιβαρυμένα λιμάνια της Ε.Ε. ο Πειραιάς

Tου Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Ανάμεσα στα δέκα πιο επιβαρυμένα λιμάνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε αιωρούμενα σωματίδια είναι ο Πειραιάς όπως έχει καταδείξει έρευνα της ΝΑΒU, της μεγαλύτερης περιβαλλοντικής οργάνωσης στη Γερμανία. Συγκεκριμένα οι μετρήσεις έδειξαν για το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας 360.000 μικροσωματίδια ανά κυβικό εκατοστό, ενώ το επιτρεπτό όριο είναι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *