Γ. Μώραλης: Ανάγκη ενίσχυσης της Τροχαίας Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, στο Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Μώραλης και Πετρόπουλος συζήτησαν θέματα της πόλης που άπτονται του ενδιαφέροντος Δήμου και Τροχαίας Πειραιά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Υποδέχθηκα στο Δημαρχείο τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, με τον οποίο είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην πόλη. Αναφερθήκαμε στην υποστελέχωση της Τροχαίας Πειραιά και στην ανάγκη ενίσχυσής της με δεδομένο ότι ο Πειραιάς είναι πόλη-λιμάνι και σε θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό στην πόλη μας. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια καλή και παραγωγική συνεργασία , επ΄ ωφελεία της πόλης και των κατοίκων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Τρίτη το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά

Συνεδριάζει την 25-4 στις 18.00 το Συμβούλιο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης… ΘΕΜΑ 1ον: Συζήτηση και λήψη απόφασης για καθορισμό χώρων «εκτόνωσης» δεσποζομένων σκύλων εκ νέου. ΘΕΜΑ 2ον: Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος[…]

Περισσότερα »

Δ. Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη: Σε λειτουργία υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων

Στην τοποθέτηση οικολογικών επίγειων και βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης προχώρησε  ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.  Αρχικά τοποθετούνται 8 τέτοια  συστήματα  σε επιλεγμένες θέσεις

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *