Γ. Μώραλης: Αστυνομικοί και πυροσβέστες προσπαθούν παρά τις ελλείψεις

Με επικεφαλής και εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας του Πειραιά συναντήθηκε σήμερα Τρίτη, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα συνάντησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Γιώργο Παππά, τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτη Νικολάκη, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά κ. Γιάννη Σταμούλη και τον κ. Σπυρίδωνα Λιότσο Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Αμέσως μετά ο κ. Μώραλης, δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, τον Ταξίαρχο κ. Παππά, τον Διοικητή της Τροχαίας και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής. Είχαμε κοινές διαπιστώσεις όσον αφορά την αστυνομική διεύθυνση και την τροχαία, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά και αφορούν στην υποστελέχωση και στην έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Πρόκειται για δυο σημαντικά ζητήματα τα οποία έχω αναδείξει κι εγώ, καθώς έχω στείλει στην αρμόδια υπουργό Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχες επιστολές ότι ο Πειραιάς πρέπει να ενισχυθεί.

Επίσης υπάρχει το εξής παράλογο και οξύμωρο: τους καλοκαιρινούς μήνες που το μεγάλο λιμάνι της χώρας είναι σε πλήρη λειτουργία, αποδυναμώνονται περαιτέρω οι συγκεκριμένες υπηρεσίες. Θέλω να πιστεύω ότι θα πιέσουμε όλοι μαζί με την όποια κυβέρνηση την επόμενη μέρα, ώστε να ενισχυθούν επιτέλους τα τμήματα του Πειραιά και να μπορέσουν οι πολίτες του Πειραιά να νιώθουν πιο ασφαλείς.

Όσον αφορά την Πυροσβεστική συζητήσαμε με τον Διοικητή, υπάρχουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις υποδομές, αναφερθήκαμε στην προστασία που πρέπει να έχουν τα σχολεία και σε ζητήματα συντονισμού, αν χρειάζεται σχέδιο εκκένωσης ένας Δήμος ή μια πόλη. Ήταν γόνιμες και ωφέλιμες συναντήσεις και ευχαρίστησα όλους για την προσπάθεια που κάνουν, παρά τις ελλείψεις. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να έχουμε μια παραγωγική συνεργασία, όπως είχαμε τα προηγούμενα 4,5 χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημέρες Θάλασσας: Παιχνίδι με Playmobil στη Ζέα

Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους είναι ο παιδότοπος με τους ήρωες της Playmobil, που φιλοξενείται για δεύτερη φορά στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας,  με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και με ελεύθερη είσοδο για όλους. Η δράση αυτή εντάσσεται στις «Ημέρες Θάλασσας 2017» και ξεκίνησε στις[…]

Περισσότερα »

Θ. Διαβολάκης: Συνάντηση με τους μικροπωλητές στην Κυριακάτικη Αγορά

Το χώρο του Παζαριού επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με το Συνδυασμό “Ανταρσία στο Λιμάνι” Θανάσης Διαβολάκης ο οποίος συνομίλησε με τους μικροπωλητές ανταλλάσοντας απόψεις με τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και συνολικά για τα ζητήματα του υπαίθριου εμπορίου. Ο κ. Διαβολάκης σημείωσε αμέσως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *