Γ. Μώραλης: Δημιουργία σκοπευτηρίου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

Σε εκδήλωση της Αδελφότητας Απανταχού Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» παρευρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Ο  κ. Μώραλης, κάνοντας έναν απολογισμό αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής  την τελευταία πενταετία, ενώ τόνισε όσα θα γίνουν στην πόλη τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας:

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μας έγιναν πολλά και σημαντικά σε όλους τους τομείς. Έργα που αποτελούσαν διαχρονικά αιτήματα της πόλης τις τελευταίες δεκαετίες και πλέον γίνονται πράξη, όπως είναι η ανάπλαση του Μικρολίμανου, η αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, η ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου».

Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου με την αναχρηματοδότηση των δανείων, στο ετήσιο ανταποδοτικό έσοδο που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από τον ΟΛΠ για τη λειτουργία του λιμανιού, στη μείωση των τελών.  Επιπλέον ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στις ανακαινίσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, στη διεκδίκηση 10 στρεμμάτων στο χώρο  του Ρετσίνα για να δημιουργηθεί χώρος πρασίνου και στη δημιουργία του Σκοπευτηρίου στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.

Ακολούθως ο κ. Μώραλης μίλησε για τον θεσμό των Ημερών Θάλασσας, που πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά στην πόλη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των φορέων και την ανταπόκριση των πολιτών.  Τέλος αναφέρθηκε και  σε θέματα καθημερινότητας.

Μιλώντας για τη Δημοτική Αρχή τόνισε πως αποτελείται από ανθρώπους που  έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, τις οποίες παραμέρισαν προκειμένου να συμβάλουν στην αλλαγή της πόλης με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματοδότηση για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων του Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, με τίτλο: «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων στο Δήμο Πειραιά». Η προστασία του ήδη βεβαρημένου περιβάλλοντος αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Στο πλαίσιο αυτό, θέτει συγκεκριμένους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *