Γ. Μώραλης: Ελλάδα και Αργεντινή έχουν ιστορικούς δεσμούς

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη στο Δημαρχείο  με τον πρέσβη της Αργεντινής στην Ελλάδα Juan Jose Arcuri, ο οποίος τον επισκέφθηκε εθιμοτυπικά και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον πρέσβη της Αργεντινής στην Ελλάδα, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε πως κοινή ήταν η διαπίστωση ότι οι δύο χώρες, αν και μακρινές μεταξύ τους, έχουν ιστορικούς δεσμούς.

Τέλος, σημείωσε πως ο Δήμος Πειραιά είναι αδελφοποιημένος με τον Δήμο του Ροζάριο, μια πόλη – λιμάνι, στην οποία έχει  αξιοσημείωτη παρουσία το ελληνικό στοιχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Kids Athletics στο Δ. Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά, το πρόγραμμα «Kid’s Athletics». Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, τον ΣΕΓΑΣ και τους Σχολικούς Συμβούλους Φυσικής Αγωγής, Πειραιά και Νήσων, πραγματοποιήθηκε, φέτος, πιλοτικά, με τη συνδρομή 11 διακεκριμένων αθλητών, εργαζόμενων στις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *