Γ. Μώραλης: Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε το Γηροκομείο Πειραιώς ανοιχτό

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γηροκομείο Πειραιά, με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του Γηροκομείου της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας, από τον Μητροπολίτη, από την Αντιπεριφέρεια, από τον Δήμο, από τις παραγωγικές τάξεις και από τους επιστημονικούς φορείς του Πειραιά να κρατήσουμε το Γηροκομείο ανοιχτό, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Υποδεχθήκαμε την Υφυπουργό, η οποία έχει δείξει ήδη με πράξεις και όχι με ευχολόγια τη συμπαράστασή της στο Γηροκομείο. Ο στόχος είναι διττός: αφενός να ξεπεράσουμε το παροδικό πρόβλημα, το οποίο οξύνθηκε λόγω της πανδημίας, αφετέρου να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του στο μέλλον.

Το Γηροκομείο Πειραιά είναι μια κοινωνική δομή που κοσμεί την πόλη και επιτελεί σημαντικό έργο. Καταβάλλουμε προσπάθεια, είμαστε όλοι μαζί και πιστεύω  ότι θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κ. Μπακογιάννης: Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές έκανε απόψε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Σε ανοιχτή εκδήλωση στον Κεραμεικό, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά[…]

Περισσότερα »

Η ΚΕΔΕ για το Λογαριασμό Χρηματοδότησης Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών

Την άμεση απόδοση στους δικαιούχους δήμους του ποσού επί της ειδικής εισφοράς του «Λογαριασμού Χρηματοδότησης Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών» ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με επιστολή του προς τον υπουργό και αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης , Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη και Γιάννη Τσιρώνη. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *