Γ. Μώραλης: Ικανοποίηση για την αναστολή της απεργίας στην καθαριότητα

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, για την αναστολή της απεργίας των εργαζόμενων στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες πειθαρχικές διαδικασίες για την παράλειψη υπηρεσιακών παραγόντων που είχε ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι συμβασιούχοι με σύμβαση δίμηνης διάρκειας τις υπερωρίες τους.

«Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα  ότι τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου, αφού προφανέστατα επαναξιολόγησαν τα πραγματικά δεδομένα, ανέστειλαν την αδικαιολόγητη και ακατανόητη αποχή τους από την υπερωριακή εργασία. Παρ όλα αυτά θα κινηθούν όλες οι απαιτούμενες πειθαρχικές διαδικασίες για την παράλειψη υπηρεσιακών παραγόντων που είχε ως αποτέλεσμα να μην πληρωθούν οι συμβασιούχοι με σύμβαση  2 μήνης διάρκειας τις υπερωρίες τους», δήλωσε ο κ. Μώραλης.

«Για όσα δε επικαλούνται περί ευθύνης της δημοτικής αρχής, δήθεν κοινωνικούς αυτοματισμούς και άλλες βαρύγδουπες εκφράσεις αλλά και φαντασιώσεις περί ύβρεων και άλλων παρόμοιων χαρακτηρισμών, από την πλευρά μου τους παραπέμπω στο βίντεο της σημερινής συνέντευξης τύπου, προκειμένου να διαπιστωθεί τελικά ποιος επιθυμεί την ρήξη και ποιοι λίγοι ευτυχώς τείνουν να  αποκοπούν  από την πραγματικότητα», τόνισε.

«Εύχομαι και στο μέλλον να επικρατήσει  η λογική, η σύνεση και ο διάλογος, καθώς οι καιροί και οι εποχές αυτά  έχουν ανάγκη και όχι ρήξεις και ενέργειες  χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μοναδικός γνώμονας μου ήταν και είναι το συμφέρον του Πειραϊκού λαού», κατέληξε ο Δήμαρχος Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιώς: Όχι στην επαναξιολόγηση των Δ. Υπαλλήλων

Ψήφισμα με το οποίο ζητείται από την κυβέρνηση η αναστολή της επαναξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων, υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά. Το ψήφισμα το οποίο εισηγήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν ευθύνη για την μετατροπή των συμβάσεων τους και κατά συνέπεια η[…]

Περισσότερα »

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (18/10)

Με κεντρικό θέμα από για την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Κοινωνική» Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος Latest posts by Θοδωρής Ασβεστόπουλος (see all) Κυπριακή ΑΟΖ: ΕΛΚ και Σοσιαλιστές καταδικάζουν την Τουρκία – 20 Ιουνίου 2019 Pulse: Στο 8% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – 20 Ιουνίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *