Γ. Μώραλης: Να συνεχίσουμε τη δουλειά και την ανάπτυξη που φέραμε (video)

Στο 10o Γυμνάσιο άσκησε λίγο μετά τις 12:00  το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και απρόσκοπτα και εξέφρασε την ελπίδα να τον στηρίξουν οι Πειραιώτες και πάλι ώστε να συνεχιστεί η δουλειά και η ανάπτυξη στην πόλη.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Η σημερινή ημέρα είναι η κορυφαία στιγμή σε μία Δημοκρατία, για την χώρα μας, για τις πόλεις μας. Είναι μία σημαντική μέρα και πρέπει εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε εκλογές με 4 κάλπες, που σε κάθε περίπτωση ταλαιπωρεί λίγο τον κόσμο.  Νομίζω όμως ότι μεχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Όσον αφορά για τον Πειραιά, εύχομαι οι Πειραιώτες θα δώσουνε την ψήφο τους στον «Πειραιά Νικητή» .Να μας δείξουν εμπιστοσύνη, όπως και πριν περίπου 5 χρόνια για να συνεχίσουμε με πολύ δουλειά την αναπτυξιακή πορεία της πόλης. Για ένα Πειραιά νικητή, ένα Πειραιά με αισιοδοξία, ένα Πειραιά της προόδου. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκινά σήμερα το 12o Athens Digital Arts Festival

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), επιστρέφει με τη 12η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαΐου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Με τη θεματική Digital Pop, το φεστιβάλ επιδιώκει να καταγράψει τις διαφορετικές πτυχές του Ποπ στην ψηφιακή εποχή,[…]

Περισσότερα »

Δημήτρης Μπελετσιωτης: Ενας εκπαιδευτικός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με προτεραιότητα στον άνθρωπο ένας μπαρουτοκαπνισμενος παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Δημήτρης Μπελετσιωτης ,δίνει τον τόνο στη μάχη των εκλογών και συντάσσεται με τον δήμαρχο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης τον Γρ.Κωνσταντελλο. Ο Μπελετσιωτης προσδίδει κύρος στην παράταξη μάχης του επιτυχημένου δημάρχου και με μετριοπάθεια και ασίγαστο πάθος νοιάζεται για τα βελτιστα της κοινωνίας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *