Γ. Μώραλης: Να συνεχίσουμε τη δουλειά και την ανάπτυξη που φέραμε (video)

Στο 10o Γυμνάσιο άσκησε λίγο μετά τις 12:00  το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και απρόσκοπτα και εξέφρασε την ελπίδα να τον στηρίξουν οι Πειραιώτες και πάλι ώστε να συνεχιστεί η δουλειά και η ανάπτυξη στην πόλη.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Η σημερινή ημέρα είναι η κορυφαία στιγμή σε μία Δημοκρατία, για την χώρα μας, για τις πόλεις μας. Είναι μία σημαντική μέρα και πρέπει εξελιχθεί ομαλά η διαδικασία, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε εκλογές με 4 κάλπες, που σε κάθε περίπτωση ταλαιπωρεί λίγο τον κόσμο.  Νομίζω όμως ότι μεχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Όσον αφορά για τον Πειραιά, εύχομαι οι Πειραιώτες θα δώσουνε την ψήφο τους στον «Πειραιά Νικητή» .Να μας δείξουν εμπιστοσύνη, όπως και πριν περίπου 5 χρόνια για να συνεχίσουμε με πολύ δουλειά την αναπτυξιακή πορεία της πόλης. Για ένα Πειραιά νικητή, ένα Πειραιά με αισιοδοξία, ένα Πειραιά της προόδου. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιο κοντά Κορυδαλλός και Μπεϊτ Σαχούρ (Παλαιστίνη)

Επίσκεψη επαναβεβαίωσης των δεσμών φιλίας των Δήμων Κορυδαλλού και Μπεϊτ Σαχούρ πραγματοποίησε ο Δήμαρχος του «αδελφού» Δήμου Μπεΐτ Σαχούρ της Παλαιστίνης κ. HaniAl- Hayekστον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη. Ο κ. Al- Hayek, που συνοδευόταν από τη σύζυγο του και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Καταβολή προνοιακών επιδομάτων

Ο Δήμος Πειραιά ξεκινά την Πέμπτη 30 Ιουλίου την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων σε 6.465 δικαιούχους συμπολίτες μας, μετά την επιχορήγηση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  Δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων είναι άτομα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, οι οποίοι δεν είναι άμεσα ασφαλισμένοι ή δεν λαμβάνουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *