Γ. Μώραλης: “Προχωράει” το γήπεδο στην οδό Φαλήρου (περιοχή της Αγίας Σωτήρας)

Του Νίκου Παρασκευά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης, ότι προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή γηπέδου 11χ11 στην οδό Φαλήρου, στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας.  

Το οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο και φιλοξενούσε πολύ παλιά τα ΚΤΕΛ καθαρίζει σιγά σιγά από τα στέγαστρα που υπήρχαν και σε λίγο θα έχουν ξηλωθεί όλες οι παλιές εγκαταστάσεις και θα αρχίσουν οι εργασίες για τη διαμόρφωση του γηπέδου.

Η καθυστέρηση εδώ οφείλεται στο ότι τα στέγαστρα αυτά είχαν κατασκευαστεί από υλικό που περιείχε αμίαντο και έπρεπε να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία τόσο για να αποξηλωθούν όσο και για να βρεθεί ο χώρος και ο τρόπος που θα γινόταν η απόθεση των υλικών που περιείχαν αμίαντο. Αυτά τα θέματα έχουν ξεπεραστεί και σε λίγο θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου.

Παράλληλα, όπως είπε ο . Μώραλης,  παραδίδεται και το γήπεδο στον Άγιο Διονύσιο , το οποίο ανακαινίστηκε, εκσυγχρονίστηκε και έγινε πιο λειτουργικό.  Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, υπογράμμισε ο κ. Μώραλης, γιατί το γήπεδο αυτό χρησιμοποιείται από πολλά ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μώραλης ανακοίνωσε ότι την επόμενη Τετάρτη θα γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των απορριμμάτων.

Το θέμα αυτό είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί προ ημερησία διάταξης στη σημερινή συνεδρίαση, αλλά αναβλήθηκε επείδη είχαν σοβαρές υποχρεώσεις που δεν τους επέτρεπαν να είναι παρόντες ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”, Νίκος Μπελαβίλας και η επικεφαλής του  συνδυασμού “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, Διαμάντω Μανωλάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Τα Δημοτικά MME χρηστικό εργαλείο για τους Δήμους

Με αντικείμενο συζήτησης τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να διέπουν τη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφώνων, συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Συντονιστικού Οργάνου Δημοτικών ΜΜΕ. Στο πλαίσιο της διαβούλευσης που είναι σε εξέλιξη για το νέο νόμο για την Τοπική[…]

Περισσότερα »

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Υποβρυχίων

Μεγάλη ημέρα για τους αγωνιστές, τους πεσόντες των υποβρυχίων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και την πατρίδα. Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων Αντιναύαρχος ε.α. κ. Παναγιώτης Ραδίτσας ΠΝ και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κος Διονύσιος Χατζηδάκης διοργάνωσαν την εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου των Υποβρυχίων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *