Γ. Μώραλης: Σημαντικό να ενισχυθεί η συνεργασία του Δήμου με το Τζάνειο Νοσοκομείο

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης και ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκαν το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βαικούση, τον Διευθυντή Γυναικολογικής και Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κατσούλη και τον Διευθυντή Καρδιολογικής κ. Πισιμίση, ενώ συνομίλησαν με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκος Πλατανησιώτης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του,  σημείωσε: «Επισκεφθήκαμε το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου συναντηθήκαμε με τον Αναπληρωτή Διοικητή καθώς και με Διευθυντές του νοσοκομείου και ενημερωθήκαμε για τα ζητήματα που απασχολούν τη Διοίκηση και τους γιατρούς.

Για τον «Πειραιά Νικητή» είναι σημαντικό να ενισχυθεί η συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το Τζάνειο Νοσοκομείο. Ένα ακόμα θέμα που συζητήσαμε είναι ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών, κυρίως μέσα από την ψηφιοποίηση δεδομένων, ο οποίος θα συμβάλει στη βέλτιστη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε κοντά στα νοσοκομεία της πόλης μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ανάπλαση της περιοχής Λιπασμάτων

Προκηρύχτηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για τη μελέτη ανάπλασης 640 στρεμμάτων της πρώην λιμενο-βιομηχανικής περιοχής Λιπασμάτων Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η συγκέντρωση επεξεργασμένων επιστημονικών ιδεών για την ανάπλαση, αναβάθμιση και αξιοποίηση της περιοχής, ώστε να διερευνηθούν[…]

Περισσότερα »

Δημιουργίες παιδιών στόλισαν την πόλη

 της Νατάσας Βουδούρη… Στόλισαν την πόλη με χρώματα δημιουργίες παιδιών! Εφηβικά μηνύματα στις πλατείες και σε άλλα κεντρικά σημεία της περιοχής Γέρακα – Παλλήνης χάρη σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Follow Green Action. Συνολικά 40 κάδοι απορριμμάτων ζωγραφίστηκαν από 39 ομάδες μαθητών μέσα στα 13 γυμνάσια και λύκεια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *