Γ. Μώραλης: Στόχος μας να αλλάξουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά του Πειραιά

Με τη βελτίωση της εικόνας κάθε γειτονιάς του Πειραιά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των Πειραιωτών να είναι εκ των πρωταρχικών στόχων του, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή νέες συναντήσεις με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Οδοποιίας-Αποχέτευσης και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της καθημερινότητας στον Πειραιά» γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Πειραιά και γνωστοποιεί ότι «βρέθηκα και σήμερα με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Οδοποιίας-Αποχέτευσης Αλέξανδρο Αργουδέλη και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Περιβάλλοντος & Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη σε σημεία όπου πραγματοποιούν εργασίες συνεργεία του Δήμου μας».

«Στόχος μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κάθε γειτονιά, δίνοντας λύσεις σε καθημερινά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης μας», τονίζει ο κ. Μώραλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αρναουτάκη το ΚΙΝ.ΑΛ

Την 21/9/2018 συγκλήθηκε στο Ηράκλειο (Ξενοδοχείο IBIS STYLE CENTER) , το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης, σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας και την υπ. αριθ. 5 εγκύκλιο του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να αξιολογήσει το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ.  Τα παρόντα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ομοφώνως[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα εγκαινιάσει την 5η Ανθοκομική Έκθεση την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 19:00,  στον Τινάνειο Κήπο επί της Βασιλέως Γεωργίου. Η 5η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει από τις 30 Απριλίου έως τις 17 Μαΐου 2015. Οι επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *