Γ. Πατούλης: Δεν δίνουν ψηφοδέλτια μου σε ορισμένα τμήματα

Ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια της σε ορισμένα εκλογικά τμήματα κατήγγειλε η παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως η διαδικασία για τις επαναληπτικές εκλογές 2019 εξελίσσεται ομαλά σήμερα σε όλα τα εκλογικά κέντρα, η παράταξη του Γιώργου Πατούλη προχώρησε σε μία καταγγελία λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες.

Αναφέροντας πως δέχτηκαν καταγγελίες ότι σε διάφορα τμήματα δεν δίνονται ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Νέα Αρχή», η παράταξη αναφέρει πως είναι σε εγρήγορση και θα κάνει ότι χρειαστεί για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από το πρωί δεχόμαστε καταγγελίες πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα, σε περιοχές της Αττικής, δεν δίνονται ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική».

Στελέχη του συνδυασμού μας βρίσκονται ήδη επιτόπου και εξετάζουν τις καταγγελίες.

Είμαστε όλοι σε εγρήγορση και θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να εκφραστεί ελεύθερα η βούληση των συμπολιτών μας.

Στέλνουμε καθαρό μήνυμα σε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα, πως δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Η Αττική σήμερα κάνει μια Νέα Αρχή και σε αυτό το νέο ξεκίνημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη για το στεγαστικό πρόβλημα του ΕΟΠΥΥ Πειραιά

Πρόσκληση προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στις συναρμόδιες υπηρεσίες απεύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ώστε να πραγματοποιηθεί, την επόμενη εβδομάδα, ευρεία σύσκεψη προκειμένου να ληφθούν και να υλοποιηθούν άμεσα μέτρα για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του ΕΟΠΥΥ Πειραιά, ο οποίος στεγάζεται στον 5ο όροφο του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *