Γ. Ραγκούσης για το περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ: Απαιτούμε απαντήσεις σε ερωτήματα

Σειρά ερωτημάτων σχετικά με το περιστατικό με αστυνομικό στην ΑΣΟΕΕ θέτει στην κυβέρνηση, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
«Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ήταν αστυνομικός ο άνδρας αυτός; Ήταν εν υπηρεσία, ήταν εκτός υπηρεσίας; Ήταν μήπως ένας από τους ειδικούς φρουρούς που με ελάχιστη εκπαίδευση έχουν στελεχώσει την ομάδα ΔΙΑΣ; Ήταν νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός αυτός που απείλησε με όπλο φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ;»
Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει στη δήλωσή του πως σήμερα, φοιτητές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο κατήγγειλαν πως άντρας με όπλο στο χέρι τους απειλούσε και τους σημάδευε και προσέθεσε ότι το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Σε κάθε περίπτωση, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, «τους καθιστούμε υπευθύνους για οτιδήποτε ο μη γένοιτο τραγικό συμβεί και τους ζητάμε άμεσα να αλλάξουν πορεία, άμεσα να αλλάξουν πολιτική».
Επίσης, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει πως «πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως έχει στελεχώσει τη μάχιμη ομάδα ΔΙΑΣ με 1.500 ελάχιστα εκπαιδευμένους ειδικούς φρουρούς που αναξιοκρατικά προσέλαβε μετά τις εκλογές» και συμπληρώνει: «Μάλιστα ένας από αυτούς τις προάλλες έχασε το υπηρεσιακό του όπλο, αφού πρώτα αυτό εκπυρσοκρότησε, έπειτα από συμπλοκή με μπράβους της νύχτας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδος το πρόγραμμα του “Καναλιού 1 90,4”

Στο κλίμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδος είναι προσαρμοσμένο το πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοσταθμού του Πειραιά Κανάλι 1. Καθημερινά θα γίνονται μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών (Νυμφίου, Νιπτήρος, Αγίων Παθών, Αποκαθήλωσης και Επιταφίου), ενώ στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει[…]

Περισσότερα »

Ρεν: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας είναι δεσμευμένοι για τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Ο πρώην επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Ολι Ρεν δήλωσε: «Η Ελλάδα είχε κάποιες δυσκολίες στο παρελθόν, τώρα αυτές αυξάνονται πάλι. Δεν έχω καμία διάθεση παρέμβασης στην εσωτερική σας πολιτική και στα εσωτερικά πολιτικά σας πράγματα, όμως καταλαβαίνω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας είναι δεσμευμένοι ως προς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *