Γ. Ραγκούσης: Ο αστυνομικός λαϊκισμός δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα

«Ο αστυνομικός λαϊκισμός δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα», σχολίασε, για την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης, με δηλώσεις που έκανε  στο Περιστύλιο της Βουλής.
Όπως είπε «δυστυχώς, με τραγικό τρόπο επιβεβαιωνόμαστε. Για μια ακόμη φορά, σήμερα, αποδείχθηκε ότι ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης, που αρχίζει και τελειώνει στην παραγωγή αστυνομικού, επικοινωνιακού θεάματος, δεν είναι η λύση στην εγκληματικότητα που προχωρά ακάθεκτη».
«Εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση γιατί δεν έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα. Την κατηγορούμε ότι απλώς μόνη της έγνοια είναι να την μεταφέρει, να την μετακινήσει στους παρακάτω δρόμους, από τους δρόμους που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει», κατέληξε ο κ. Ραγκούσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στροφή στην καθημερινότητα για τον Κυρ. Μητσοτάκη

Μετά τις κοινοβουλευτικές μάχες για τα προαπαιτούμενα και την παιδεία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει στην στρατηγική «στροφή στην καθημερινότητα». Σήμερα θα βρεθεί στο Λαύριο όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς αλλά και με κομματικά στελέχη της περιοχής. Στο ίδιο πλαίσιο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας[…]

Περισσότερα »

ΚΚΕ: Αποχώρησε από τη συζήτηση για τα προαπαιτούμενα

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την σημερινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει την Δευτέρα σε διπλή συνεδρίαση (η πρώτη αφορά τους κοινωνικούς φορείς) και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ανάγνωση, ώστε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *